Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
26.des | KLUBB: SEKSUELL | Blå

Torsdag 26. desember:

2.JULEDAG

CC:100/KL. 23:00/ID: 20 år

Klubb: Seksuell

Det skjedde i de dager at keiser Augustus begynte å bli grådig lei av all den jævla julekosen. Juelmat kan tære på oss alle, men når det kombineres med en god gammel romersk matorgie kan det tære på selv den sterkeste historiske tyrann.

Hvor mange dager med svalesossier og flodhestribbe kan en stakkars enehersker tåle. For ikke å snakke om en uke med en ytterst dysfunksjonell familie. Hans far, eller var det onkel, eller hva faen da, Julius lot aldri en annlednig gå fra seg til å påpeke at unge Augustus ikke akkurat var noen erobrer av Gallia. Det var nesten så han begynte å lure på om broren, eller tremenningen eller et eller annet, Brutus var inne på noe. Altså uansett, når andredag kom bestemte han seg for at nok er nok, og sendte ut en befaling: La det være Seksuell!

Et år er gått siden vi sist gjestet Blå i romjula, og de som husker noe hevder det var en helvetes god fest. Derfor vender vi tilbake i år for å sette en endelig stopper for julekosen, og la den dekadente romjulstiden begynne. Med en salig blanding av kommers drittmusikk, hiphop, og R’n’B skal fetet twerkes av på ironisk vis og blå tømmes for cava før nyttårsaften.

Alle vet at romjula blir stygg uansett, det er bare å komme i gang med å håne julefreden først som sist.

Seksuell, 2. juledag, på Blå. Gud være med oss. Ora pro nobis peccatoribus.

Kjøp billett »

Kommenter: