Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
26. mai | Lake Street Dive (US) | Blå

Mandag 26. mai:

Blå & Atomic Soul presenterer:

CC: 150 + AVG/KL. 20:00/ID: 20

Lake Street Dive (US)

NB! Tidlig konsertstart!

20:15 Cajsa Siik

21:00 Lake Street Dive

Bandet, som opprinnelig er fra Boston, har gjennom sin siste plate Bad Self Portraits bevist at de mestrer en hel rekke av sjangere. Som lytter geleides du gjennom alt fra R’n’B, country, pop og indie-rock. Alt gjort på Lake Street Dive sitt helt eget og mystiske vis. De møttes som unge musikkstudenter ved New England Conservatory, og var alle blitt håndplukket av trompetist og gitarist Mike Olson til bandet. De slo gjennom med en overraskende coverversjon av Jackson 5 sin ”I want you back”, noe som i dag er blitt en Youtube-hit med langt over millionen klikk.

Mike Olson beskriver bandets musikalske utvikling med å sammenligne dem med Google Earth.
"Vi har funnet vår egen sound ved å suse rundt hele universet, før vi tilslutt klarte å plotte inn hvor vi ville med musikken vår. Vi hadde en hel verden av musikk foran oss, og vi var lenge usikre på hvilken retning vi ville ta", har Mike Olson tidligere sagt.

Bandet har i dag holdt sammen i ni år, men er i stadig forandring. Fanskaren vokser over hele verden og konsertene blir større og større. Likevel er bandet ydmyke og spiller gjerne nettopp mindre og intime konserter. Det er ikke tilfeldig at bandnavnet er det samme som en kjent pub-gate i Olsons hjemby. – "Vi er oppkalt etter lokalpub-bandene, og vi vil at alle skal få den følelsen når de hører oss spille. Uansett om vi spiller for ti mennesker eller titusen", sier trommis Mike Calabrese.

Kjøp billett »

Kommenter: