Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
26.mai | Sunkissed! | Blå

Lørdag 26. mai:

Klubb:

150,-/KL. 22:00/ID: 20

SUNKISSED: SOMMERFEST

ute fra kl.18:00

Sunkisssed klemmer til med sommerfest!! Og dét synes jo på værmeldingen! Vi trommer sammen hele bøtteballetten, med grillings og spillings på Blå's lækre nyplana uteservering, før vi fyrer opp stjernene inne og sliper betongen natta igjennom.

Dessuten feierer vi Herr Einar Idsøe Eidsvaag før han forlater Blå skuta for nye beitemarker i juni.. Einar aka Kaospiloten (gjerne i betydningen kaos + pilot) har en spesiell plass i våre hjerte etter. Selv om det til tider er som å ringe til Elvis når man skal ha tak på Einar, er han alltid helten når først er på plass med et skjeivt smil og generelt smittsom gladskap. Det var dermed ikke vanskelig å si ja når Einar spurte om han kunne få ta en turn i Sunkissed boksen! Det er tross alt ikke hver gang vi får trukket mannen ut av stua oppi gata, og ned på huset. Og denne gangen skal vi til gangs teipe piloten til masta!

Ettersom 17 mai spiste opp Kristi Himmelsprett i år, så har vi transportifisert vår årlige allstars feiring og grill konkurranse til denne vakre lørdagen. Rundt kveldens hedersgjest blir det avhold en lengre back to back maraton. g-HA & Olanskii har vel lang trening i dette faget sku'n tru, likeledes herrene Gemeni Korpulenti, om ikke Vinny Villbas takler Gaute Haaversen i boksen blir det vel mål der også, for å ikke snakke om hva Rassmussen eventuelt lirer av seg av gloser om Nico Coltsfoot drar en acapella eller hotcue for mye, for ikke å glemme teltmester Ronny 'Hellan' Rabalder versus Abjørn 'Hallan' E. Dette blir fest i glabiskens tegn!

Billett kjøpes i døra

Kommenter: