Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
26. nov | Litteratur på Blå | Blå

Tirsdag 26. november:

Tirsdager:

30,-/KL. 19:00/ID: 20 år

Litteratur på BLÅ: Savn og kjærlighet

En samtale med Nils-Øivind Haagensen

Hver Tirsdag kl. 19 inviterer Litteratur på BLÅ til debatter, samtaler og intervjuer på BLÅ. Vi skal ha plass både til den dype, trege samtalen om den litteraturen som står i fare for å drukne i dagspressens stadig høyere tempo, men også være et sted for de aktuelle debattene.

Nils-Øivind Haagensen er en av Norges mest leste samtidspoeter. Hans siste diktsamling God morgen og god natt ble i tillegg til å høste overveldende kritikker også nominert til Nordisk råds litteraturpris 2013.

I høst kom Haagensens andre roman, Liten, en fri og leken og alvorlig roman om savn og kjærlighet, om himmelen og livet på jorden. Totalt har han utgitt elleve bøker, deriblant en reisebok og åtte diktsamlinger.

Denne kvelden møter han forfatter, journalist og medålesunder, Linda Klakken til portrettintervju på Blå.

Linda Klakken debuterte med dokumentarboka Den siste beatpoeten. Tidligere i høst kom hennes  første diktsamling – og skjønnlitterære debut: Mamma, kone, slave.

Billett kjøpes i døra

Kommenter: