Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
26.sept | BODY/HEAD [Kim Gordon & Bill Nace] | Blå

Onsdag 26. september:

KLUBB VRIOMPEIS' SONIC YOUTH SPESIAL:

CC:230+avg/KL. 21:00/ID: 20

BODY/HEAD [Kim Gordon & Bill Nace] + Håvard Skaset

+ Hanna Gjermundrød + Agnes Hvizdalek + Håvard Skaset

Den uforutsigbare gitar kombinasjonen som består av Sonic Youths Kim Gordon og Bostons herligste free-noise gitarist Bill Nace... 

...gjester nå Oslo for første gang.

Som duo er dette opplegget her ganske ferskt, det eneste de har å vise til er en kassettutgivelse på Ecstatic Peace! i et særdeles begrenset opplag og de har gjort en cover av 'Fever' på en samleplate utgitt av belgiske Ultra Eczema. Så man kan med trygghet si at dette her kan gå i alle retninger, men rapporter fra det store utland forteller oss at dette er prima vare live, så det er bare å glede seg som om det var din første dag som myndig med gyldig legg.

KIM GORDON
En av grunnleggerene av legendariske Sonic Youth. Hun har også vært involvert i en rekke andre samarbeid også, med artister som Lydia Luch, Vincent Gallo og Yoko Ono. Hun har i tillegg en lang fartstid innen kunstverdenen, både som kurator og kunstner og har samarbeidet med kjente navn som Dan Graham, Raymond Pettibon, Mike Kelley, Jutta Koether og Richard Prince på prosjekter utstilt over hele verdenskartet.

BILL NACE
Gitaristen Bill Nace har revet opp et nytt sort hull i fri/improv-rockens univers. Som Boston undergrunnens omnipresens i prosjekter med bl.a. Chris Corsano i Vampire Belt, Jessica Rylan i Vampire Can't, Thurston Moore i Northampton Wools og slikt bare fortsetter det. Nace har utgitt plater på labler som Ecstatic Peace!, 8mm og Ultra Eczema.

Konserten kommer til å basere seg rundt en ny versjon av filmen 'The Driver' (Walter Hill, 1978)

Kjøp billett »

Kommenter: