Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
27.april | Ms Dynamite | Blå

Fredag 27. april:

BLÅ & ((Kids Love Bass)) presenterer:

150,- avg / 200,- i døra/KL. 23:00/ID: 20

Klubb: Ms.Dynamite (UK)

DJ NUHHH & SETH

Oi. Nå har vi slått på stortromma og har i samarbeid med BLÅ klart å lande et navn vi lenge har hatt på ønskelisten. Ms Dynamite kommer endelig til Oslo!

Mor, storesøster, rollefigur og en ytterst habil artist med en særdeles imponerende CV. Vunnet en rekke priser og anerkjennelse for sine tidligere bidrag i musikkindustrien. Men fremfor å hvile på trygg grunn med det soundet folk flest forbinder det mest kjente arbeidet hennes med, har hun heller begitt seg ut på modige ventures og videre dykk ut i ukjente sjangers-territorium, i stedet for kommersiell og kompromissfull suksess. Det at hun visstnok skal ha taket nei til et eventuelt samarbeid med Dr Dre pga misstro til nevnte artist kvinnesyn, sier vel alt om at dette er meget bestemt kvinne som vet godt hva og hvor hun vil med karrièren sin. Og jammen har det fått uttelling. Spesielt med tanke på musikalsk kvalitet. Hun har de siste 5-6 årene jobbet seg opp til å bli Englands ukronede dronning av klubbscenen. Via flotte samarbeid med Jungle/Garage-affilierte tungvektere som Dj Zinc, Katy B og Redlight, samt solo-prosjekter som henne siste singel 'Nevah Soft' produsert av Labrinth, har hun for alvor bevist at hun er en konsistent sanger og MC som lett takler en utfordring av hva stilarter angår. At hun nå endelig skal prege stemingen på BLÅ med sin Britiske Patois-aksent og rude gyal spunk er en begivenhet vi i (((KLB))) er meget stolte av å kunne presentere. Hjertelig velkommen!

Før og etter Ms Dynamite og hennes dj har gjort sin opptreden, er som vanlig DJ Nuhhh, Seth Skizzo og Skankin Earl aka (((Kids Love Bass))) ansvarlige for musikken, mens Bowski og Kicki Raider kjører visuals.

N.B. Sen konsertstart! Husk at forhåndskjøpt billett gir rimeligere inngang.

Kjøp billett »

Video:

Video:

Kommenter: