Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
27.des | TOMBSTONES + SUCCUBA | Blå

Torsdag 27. desember:

ROMJULEN - 3DJE JULEDAG!

CC:100+avg/KL. 21:00/ID: 20

Succuba + Tombstones

+ Club Knulldröm etterpå! Da er det duket for romjulsrock i år igjen! Succuba er norsk støy-rock for neandertalere og mongoloide. Rock and Roll med cerebral parese. Tombstones er Hedemarkstrioen som  impoenerte oss stort da de var hanket inn som support for St. Vitus.

SUCCUBA

Norsk støy-rock for neandertalere og mongoloide. Rock and Roll med cerebral parese. Tidligere i år gav Succuba ut EP´en "Chief Pointy Head" til gode kritikker og ble Ukas Urørt på P3. Dette var hva de hadde å si:

"At den starter med indianerhyl, sier mye om ”Chief Pointy Head”. Succuba gir oss tettpakket galskap, humor og støy, og lager musikk som både er utfordrende, eksperimentell og enormt fengende. Det er deilig å oppdage et band som i så stor grad skiller seg ut fra massene! " -Urørt, NRK P3

Succuba har tidligere delt scene med band som Zeni Geva, Entombed, Årabrot, Deathcrush og Okkultokrati.

Til neste år kommer deres neste album "The Amoeba Weeps!"

www.succuba.no
www.facebook.com/succuband

TOMBSTONES
Hedemarks trioen impoenerte oss stort da de var hanket inn som support for St. Vitus i sommer, så vi har pent sett oss nødt til å få dem tilbake.

Refenser som St. Vitus, Pentagram og Sabbath er vel og bra det (som alltid), men Tombstones klarer på mystisk vis å levere egendefinert blytung doom metall som få andre har gjort før. Tidligere i år slapp de album på Soulseller Records og hanket inn en mer enn hederlig 9 av 10 anmeldelse i Metal Hammer!

Billett legges ut snart

Video:

Kommenter: