Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
27.feb | Konsert: The Switch + Thor + Jenny Moe | Blå

Torsdag 27. februar:

BLÅ 16år!

CC:100 | GRATIS MED BYLARMPASS/KL. 20:00/ID: 20

The Switch + Thor + Jenny Moe

Blå feirer 16år samtidig som bylarmfestivalen denne uka og kan i den anledning by på et varietèprogram uten like. Hver dag blir det konserter og klubbkonsepter som viser noe av det bedre Oslo har å by på for tiden. Og så er det jo bursdagfest, det kan man jo bare ikke gå glipp av!

22:00 THE SWITCH
21:00 THOR

THE SWITCH | 22:00
The Switch kommer ut med debutalbumet "Big If" på Arch Records i april. Det blir en fullengder stappa med kosmisk papparock og svale hits, en musikalsk heisatur for liten og stor, seg hør og bør for et band som er blitt omtalt som "det beste ukule bandet i Oslo" av en av byens toneangivende klubbarrangører. Eller var det "det minst kule bra bandet i Oslo"? Samma det, i grunnen. The Switch er fra Oslo, de har holdt sammen i om lag 5 år og har tidligere gitt ut 7-tommeren Where It Is/Finally Overrated og singelen Clap on Two and Four på Oslo Grammofon.

THOR | 21:00
Thor er et oslobasert band bestående av vokalist/synthist Tor Øystein Hansen (Emily, Fort Boyard), trommeslager Jørgen Apeness (Heyerdahl, Proviant Audio), trombonist Simen Eifring, gitarist/keyboardist Sander Bakke, fløytist Nelly Hansen og bassist Are Nerland. Thor gir deg skamløst fengende progressiv pop ikledd kinematisk storslått drakt.

Det urørtanbefalte bandet har sluppet sitt andre album, "Dissociation" samt en singel med Synne Sanden, "To Explore Arrows". De har nylig varmet opp for Bendik på betong og vært i Propeller Studios for innspilling av nytt materiale. Resultatet av dette ble dobbeltsingelen "Why Can't It Last/Share".

Billett kjøpes i døra

Kommenter: