Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
27.juli I Green Velvet | Blå

Fredag 27. juli:

BLÅ & Juicy pres.

200,-/KL. 22:30/ID: 20

Green Velvet (Cajmere) + Olle Abstract

Patski Love og Einar Idsøe Eidsvåg - fra.19:00

En av Chicagos støsrste houselegender kommer til BLÅ. Kjært barn har mange navn og andre navn Green Velvet bærer er : Cajmere, Geo Vogt, Half Pint, Curan Stone og Gino Vittori. 

Hans musikk er inspirert av Kraftwerk, Prince, Gary Nuuman og Nitzer Ebb. Det er skittent, funky og nokså mørkt. Curtis Alan Joner som er han vireklige navn ble født i 1967, så han har holdt det gående i en mannsalder. Han står bak låter som "Flash" , "Answering Machine" og "Preacher Man".

Green Velvet har gitt ut musikk siden starten av 90-tallet. I de siste årene har det blitt gitt ut en god del album hvor det siste heter Lost and Found. Green Velvet har remixet for artister som Basement Jaxx, Madonna og Orgy.

Dette er en booking BLÅ og Juicy har sikla etter i 3 år og vi er veldig fornøyde med å kunne tilby en kveld med Green Velvet.

Olle Abstract

Djen , som vi vet , har holdt på lengst med skitten funky house a la Green Velvet er vår kjære Olle. Derfor spiller Olle sammen med Juicy's House-alibi Patski Love før Green Velvet inne. 

Ute fra kl.19:00 kommer Patski Love & Einar Idsøe Eidsvåg og spiller plater.

Kjøp billett »

Video:

Video:

Kommenter: