Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
27. mars | Snapncrackle & Raw Juice: Flyboy (US) | Blå

Torsdag 27. mars:

CC: 100/KL. 23:00/ID: 20

SNAPNCRACKLE & Raw Juice pres: Flyboy (US)

FLYBOY! er en ung og talentfull bassmusikkprodusent basert i L.A. Han har tidligere produsert flere singler for Odd Future og i tillegg jobbet med legendariske Dungeon Family! Han føyer seg inn i rekken av produsenter med hiphop-bakgrunn som i de senere år har beveget seg inn i klubbmusikkens verden. Hans debut-EP er nå ute på norske Raw Juice Records og har siden slippet fanget oppmerksomheten til flere internasjonale DJ's og blitt spilt på flere internasjonale radiokanaler!
https://soundcloud.com/flyboyhigh

Stian og Even aka SNAPNCRACKLE har gitt deilig bassmusikk til dansegulv i både Trondheim og Oslo. Hvis du ikke har fått med deg en kveld med SNAPNCRACKLE har du gått glipp av en deilig opplevelse fylt med Bass, Trap, Jersey Club og Hip Hippety Hop.
https://soundcloud.com/snapncrackle

DJ'ene og produsentene Alex og Eirik utgjør sammen med grafisk designer Aasmund Raw Juice, klubbkonseptet som nå i tillegg har blitt plateselskap! I snart 5 år har de arrangert klubbkvelder med store internasjonale DJ's som bl.a Cashmere Cat, Sam Tiba, Just Blaze, Dubbel Dutch, Dj Slow og Dillon Francis. I februar vant de for andre gang prisen for "Årets Klubbkonsept" av Natt & Dag!
https://soundcloud.com/rawjuice

Billett kjøpes i døra

Kommenter: