Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
27. sept | Hoetell + Sophie | Blå

Lørdag 27. september:

Klubbkonsert:

100/150/KL. 23:00/ID: 20

Hoetell + Sophie (UK/Numbers) Live

Skaff deg en av 50 stk tidlig ute-billett til 100 spenn her: http://www.billettservice.no/event/hoetell--sophie-live-uk-billetter/436957 (resten av billettene selges for 150,- i døra)

☆☆☆ALLE ELSKER SOPHIE☆☆☆
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Den mystiske produsenten som vi endelig fikk se fjeset til under årets Kastellnatt har lenge vært en drømmegjest, og nå kommer han til Hoetell ♥

SOPHIE lager klubba popmusikk som ingen andre, og har i sommer eid internett, dansegulv og Billboards emerging chart med sine bangers "Lemonade" og "Hard". Og apropos bangers: Mange mener SOPHIE lagde fjorårets aller beste låt, "Bipp". Det var magisk å oppleve han på Kastellnatt, og vi kan melde om at Diplo filmet HELE settet hans. Så bra var det!

Soundcloud: https://soundcloud.com/msmsmsm
Bli kjent med SOPHIE via Billboard:
http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/6221915/sophie-producer-interview

Hoetell er Silje & Christine som hver måned lager fest på Blå med deg og innimellom med gjester vi elsker. Silje jobber til daglig som A&R i Warner Music, Christine tilbringer dagene sine i NRK P3 - begge er fulltids musikkformidlere med fokus på å spre ny musikk inn i alle Norges hjerter.

Kjøp billett »

Kommenter: