Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
28.april | Sunkissed | Blå

Lørdag 28. april:

klubb:

150,-/KL. 22:00/ID: 20

Sunkissed: ERNESTO FERREYRA [Cadenza]

g-HA & Olanskii Nico Coltsfoot [+ visuelt] KyrreLys, Evelina & Thilo

Mens vi venter på sol, varme og tøsete sommerkvelder, brenner vi like gjerne hele Cadenza kvota for 2012 allerede i april. Ernesto Ferreyra koker sørlandsk varme og tysk minimalisme sammen i skjønn forening, perfekt for en våryr kveld i april.

Ferreyra har en mannsalder bak seg som dj. Allerede 13 år gammel fikk han radiojobb i hjembyen Cordoba i Argentina (...stjal han en boks 7 tommere fra fritidsklubben mon tro?). Senere har han fartstid i Mexico City, før han endte opp i Montreal. Denne balansen mellom sørlig gusto og nordlig minimalisme preger såvel Ferreyra, som superetiketten Cadenza som han er signert til. I Montreal møtte Ferreyra også Sunkissed favoritt Guillaume Coutu Dumont. Sammen utgjør de Chic Miniature, som har levert noen snasne og lekne 12" på Crosstown Rebels, Raum og Musique Rique. Men dette først og fremst en kveld der Cadenza fortegnet får riste betongen nede i Brenneriveien. En forsmak på den dypere delen av Luciano's Vagabundos carnival på den hvite øya i sommer om du vil. Vi pusser danseskoa til Coltsfoot og gleder oss!

Habilt, stabilt og stødig som stiv kuling ved Stadt slipper vi selvsagt først til en lekker bukett av Sunkissed's faste ryttere. g-HA og Olanskii sender selvsagt flagget til topps før Ernesto får lov til å legge lankene på Sunkissed skipet. Olanskii har bursdag sånn cirka rundt denne tiden, så det blir vel feira med litt ekstra trøkk. Geir kan 'alltids spille litt nå', så forvent ham i boksen klar som et egg! Rolig blir det iallefall ikke. Men først ut i boksen slipper vi til mini-Dixon aka Nico Coltsfoot. Den unge hesehoven er selvsagt en slik ung vårkveld, med akkurat den riktige balansen mellom sanselige grooves og søte melodier.
vœr sunkissed : www.sunkissed.no


Neste Sunkissed:

26 mai : SUNKISSED ALLSTARS
7 juni : DEETRON [Music Man / CH]

Billett kjøpes i døra

Kommenter: