Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
28.des | Seksuell | Blå

Fredag 28. desember:

ROMJUL PÅ BLÅ: 4.JULEDAG!

CC:100/KL. 23:00/ID: 20

Klubb Seksuell

Skitnere enn en spesielt skitten bakgate i havnestrøket i Rotterdam, mer cheesy enn en Jarlsberg på Tryvann 16. mai, lumsterende rundt i dette strøket er det man finner Seksuell.

Ofte omtalt som ”Oslos kåteste klubb”, uten at vi nødvendigvis sitter på statistikk som kan bevise dette. Det som derimot er sikkert er at klubben har vokst til et fenomen i Oslos uteliv. En onsdag i måneden blir Fisk og Vilt fylt til randen med de unge og vakre,

som igjen oppfører seg akkurat slik som får mødrene til de unge og vakre til å riste bekymret på hode. Klubben til inntekt for norsk ungdoms moralske forfalls fremme har den og blitt kalt, og som alle vet blir det en av morsomste festene byen har å by på av sånt.

To ganger i året beveger vi oss vekk fra våre obskure onsdager og trer ut i helgefylla. Vi tørr rett og slett ikke å oppholde oss mer på helgedager av frykt for at hoi polloien skal oppdage oss. I sommer fylte vi Sukkerbiten med over fem hundre sommerrusa gjester, og hadde det som kanskje var sommerens beste fest (bare spør naboene på Sørenga hvor gøy vi hadde det). Når romjula nå senker seg og behovet for å flykte fra barndomshjemmet er mest prekært inntar vi Blå for en aften i Dionysos navn og for å dyrke den ytterste smakfulle smakløshet. Ingenting er en bedre motgift for ribbefett og julekosens klamme grep.

Vi startet en gang i tiden klubben Indieseksuell, hvor målsetningen var å gi homofile et alternativ musikalsk sett til mainstream homokultur. Av en eller annen grunn fant mange dette åndssnobbete, så som et svar oppstod klubben Seksuell som et bevis på at ”Hey, vi liker da kommers pop vi og”. Litt flåsete kan man si at Indieseksuell er en heteroklubb for homofile, mens Seksuell er en homoklubb for heterofile. Stikkordene for Seksuell er uansett sjokkerende kommers pop, en liten bit nakenhet og en syk mengde Cava. Forsidene til VG kan ta seg en bolle, dette er tabloid jævelskap.

Billett kjøpes i døra

Kommenter: