Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
28.feb | Insense + Shevils + Rockebandet Ændal | Blå

Fredag 28. februar:

BLÅ 16år!

CC:100 | GRATIS MED BYLARMPASS/KL. 20:00/ID: 20

Insense + Shevils + Rockebandet Ændal

GRATIS MED BYLARMPASS!

Blå feirer 16år samtidig som bylarmfestivalen denne uka og kan i den anledning by på et varietèprogram uten like. Hver dag blir det konserter og klubbkonsepter som viser noe av det bedre Oslo har å by på for tiden. Og så er det jo bursdagfest, det kan man jo bare ikke gå glipp av!

INSENSE | 22:15
Etter forrige plateslipp turnerte Insense over hele Europa med store internasjonale navn som In Flames, Ghost, Demon Hunter og Trivium. I tillegg spilte bandet på anerkjente festivaler som Metal Town, Get Away Rock, Norwegian Wood, Hove og Inferno. Året ble toppet med Spellemann-nominasjon, før bandet igjen startet med låtskriving. Det er heller ikke lenge igjen til bandet kommer med ny fullengder heller!

SHEVILS | 21:15
Kan med trygghet beskrives som det beste hardcorebandet i Oslo for tiden noe de så til de grader har demonstrert på livefronten i Oslo den siste tiden for ikke å snakke om fjorårets kremalbum Lost in Tartarus som nesten utelukkende trillet 6'ere og 5'ere på terningene rundt om i inn- og utland.

ROCKEBANDET ÆNDAL | 20:15
Du e kansje too cool for school, men ikkje too cool for BOL(steoridå, Fred. anm)!! Kom å få ein metaforisk neve i trynet på fræddan, om du ikkje hellå skal gå å se på ein ellå anna frigå drite sæ ud med kassegitaren sin i et ellå anna indianåtelt ein ellå anna vei. Nei, du e jo ikkje dust hellå? Kom å få ein god dose med rocke-metall i stedet! Og på ændalsdialekt attpåtil?!? Lunt!

Billett kjøpes i døra

Kommenter: