Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
28. juni | (((KLB))) 5 ÅR | Blå

Lørdag 28. juni:

5 ÅRS JUBILEUM

CC: 100 /KL. 23:00/ID: 20

(((Kids Love Bass))) : Ikonika (UK) + Scratcha DVA (UK)

+ uteserveringen fra 18.00

(((Kids Love Bass))) feirer 5 år!

Uteserveringen fra kl 18:00 (CC: GRATIS):

Brokesteady (Mandagsklubben)
JSN & Lars (Lot Lot)
OE & Jokke (The Void)
Bordtennis-turnering + Grilling (Burgere fra St Pauli) !

Inne fra kl 23:00 (CC: 100):

Ikonika (UK - Hyperdub)
Scratcha DVA (UK - Hyperdub)
(((Kids Love Bass))) (Bursdagsbarn)

NB! Kowton kommer desverre ikke som tidligere annonsert i Natt & Dag. Han måtte i bryllup, men gjester KLB ved en senere anledning. Det til side; fytti katta for en kveld vi har foran oss. Det er gått 5 år siden vi for første gang stod og kverna ut obskure UK-bass låter Oslo enda ikke var så vant til å høre, og jommen holder vi fortsatt på. Dette må feires! Vi har satt sammen en helaften med våre favoritter fra inn og utland, og skal på over 9 timer servere dirty tunes på tvers av de sjangrene som står våre hjerter nærmest. Litt om våre kjære venner som er med denne kvelden:

Ikonika & DVA
Rett fra tidenes label-kveld for Hyperdub (som forøvrig feirer eget 10 års jubileum) under Sonar (les her: http://www.xlr8r.com/features/2014/06/s-nar-2014-winners-and-losers), hvor begge to leverte et av de beste dj-settene undertegnede noen sinne har vært vitne til, kommer denne dynamiske duoen og spiller et ekslusivt sett til ære for vårt 5 års jubileum. De har henholdsvis gitt ut et og to utmerkede album hver på nevnte super-label, i tillegg til en haug med EPer og sinnsvake remixer. Ikonika har også en fot innen labelet Hum & Buzz som hun driver sammen med mannen Optimum. Mens Scratcha har sitt selvoppkalte DVA Records, hvor han gir ut grime-inspirerte instrumentaler fra unge sjeler rundt om i verden. Men produksjoner og labelarbeid til side; grunnen til at vi valgte disse to som headlinere for akkuratt denne begivenheten er inget mindre enn deres enestående dj-talenter. Begge vet nøyaktig hvordan man skal lage en fest, og nettopp fest skal det bli.

Brokesteady
Våre venner i Brokesteady fyller også 5 år i år, og vi måtte seff ha de med oss for en dobbel burdagsfeiring. Helt siden vi med veldig lite hell prøvde å fylle Gamla med lazere og bassmusikk under navnet OMG! i 2010, har vi hatt et blodsbånd til denne elskverdige trioen med erfarne plateryttere. Kommer aldri til å glemme da vi fikk avslutte elektronikascenen sammen på Hovefestivalen. Ikke glem deres unikum av en klubbkveld, Mandagsklubben, hver Mandag på Jaeger. Kylling med kylling!

JSN & Lars
Våre favoritt-partyboyz Jonas og Lars bruker hverdagen sin til å sørge for at Dattera er en av landets beste klubber (Lars står for drift, Jonas booker acts), og fridagene på å representere Norge under klassefestivaler som Sonar og Dekmantel. Lars er også sjef for Kastelnatt under Slottsfjell og Jonas er headhoncho på Lot Lot kveldene under Øya. De eier også en båt sammen. Wow.

Oe & Jokke
Ahhh, våre kjære studiokamerater fra glansdagene i Borggata. Blant annet hus for to av guttas aller beste The Void kvelder, samt våre egne Redlight fester. Til sammen har vi hatt gjester som Untold, Henning Baer, Jonas Kopp og Mosca innom. Det var flott mens det varte. Onwards and upwards. Gutta har visstnok flere The Void kvelder på tapeten. I mellomtiden kan du høre de på typ alle byens hotteste klubber da de er høyt oppe på bookingsiktet om dagen, denne kvelden er inget unntak.

Billett kjøpes i døra

Kommenter: