Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
28.mars | JOHNNY FLYNN & THE SUSSEX WIT (UK) | Blå

Fredag 28. mars:

CC: 175/KL. 20:00/ID: 20

Johnny Flynn & The Sussex Wit (UK)

I spissen av det engelske folk-rock bandet Johnny Flynn & The Sussex Wit, finner vi skuespilleren, poeten og musikeren Johnny Flynn.

Johnny Flynn & The Sussex Wit følger opp et suksessfullt 2013 med en ny Europaturne og den 28. mars kommer de til Oslo. Det nye albumet ”Country Mile” kom ut på Transgressive Records tidligere i år og har mottatt fantastiske anmeldelser: 

“An extremely clever and nuanced record” Mojo
“Flynn has talent to burn” Q
“As celebrated for his soulful folk arrangements as he is for his theatre works” Evening Standard
“Sounds as pure as spring’s first snow drop” The Sun
“Brilliant” NME

Albumet er produsert av Flynn og bestevennen og samarbeidspartneren Adam Beach (The Sussex Wit). Til forskjell fra de tidligere albumene valgte man denne gangen en litt annerledes produksjonsprosess. I løpet av to år har de spilt inn demoversjoner av låtene i forskjellige studios i New York og London. Disse valgte de å beholde på den ferdige skiva, ettersom Flynn foretrekker det ærlige og impulsive i demoversjonene, ikke ulikt andre genier som Neil Young og Bob Dylan.

Ved siden av å lage fantastisk musikk er Johnny Flynn en framgangsrik skuespillere, og i 2014 medvirker han i filmer med bland andre Anne Hathaway (”Song One”) og Chloë Grace Moretz og Kristen Stewart (”Sils Maria”).

Kjøp billett »

En kommentar:

  1. 1.

    Kaja:

    28. March 2014, kl. 16:37

    Når er det konsertstart i kveld?

Kommenter: