Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
28 | sept | Raggabalder: Hålogoalandslaget | Blå

Fredag 28. september:

Helkveld:

CC:160 / 100/KL. 22:00/ID: 20

Raggabalder: Hålogalandslaget [live]

Konsert 22:00 | Klubb:23:30

Raggabalder Riddim Rebels er Joddski og Jan Steigen sitt dancehall soundsystem, og blandt Norges virkelige pionerer i sjangeren.

Hålogalandslaget, bestående av Nordnorsk raps to store bautaer (og tidligere erkefiender) Joddski (ex-Tungtvann) og RSP (ex-Kompani 69) slapp tidligere i år det kompromissløse fæstaralbumet Aggrokultur. Plata fikk gode kritikker og gikk rett hjem hos fansen, og må sies å være et av de tyngste rapalbumene Norge har sett. RSP og Joddski var på hjemmebane over skitne grime, dubstep og sørstatsinspirerte beats som lot seg overføre til festivalscener og klubber landet rundt med minste anstrengelse. Nå er duoen (som er en trio live med Jan Steigen som DJ) klar for en siste innspurt for de kaster inn håndkleet for denne gang.

 Mini-Epen "Alt du har hørt e sant" slippes 24. september og inneholder 2 helt nye låter: "Alt ho vil ha" produsert av Sirkus Eliassen-arkitekt Ben Kinx, og "Klar, Ferdig, Gå!" produsert av tyske So Shifty, som, blant annet har jobbet med Diplo. I tillegg får vi en remix av Joddski-klassikeren "Laisa det opp" m/Magnus Eliassen og en Ben Kinx-remix av "Dans". "Dette er de låtene som ikke passet inn på Aggrokultur", sier Joddski, som etter påfølgende turne i høst tar seg en velfortjent pause fra rampelyset etter snart 5 år med "Sirkus Joddski". 

 

"Alt du har hørt e sant" slippes via Bodø-baserte Beyond Records (Kråkesølv, Sirkus Eliassen, Dilillis etc)

 

Kjøp billett »

Video:

Kommenter: