Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
29.des | TUSMØRKE + HAUST | Blå

Lørdag 29. desember:

ROMJUL PÅ BLÅ: 5.JULEDAG!

CC:100+AVG/KL. 20:00/ID: 20

Tusmørke + Haust

Dobbel headlinerkonsert med to av norges feteste band! Tusmørke spiller psykedelisk folk-rock inspirert av trekkfugler og skrekkøgler, synkverving, månelys og den internasjonale bronsealderen. Haust er et av vår tids mest fandenivoldske band.

TUSMØRKE
Tusmørke spiller psykedelisk folk-rock inspirert av trekkfugler og skrekkøgler, synkverving, månelys og den internasjonale bronsealderen. Tekstene gjenspeiler ønsket om å se magien i omgivelsene og henter temaer fra Oslos lokalhistorie og gammel gudelære. Musikken drar veksler på psykedelia og progrock fra 60- og 70-tallet, med en dose folkemusikk fra fjern og nær. Den manende spillestilen, insisterende rytmeseksjonen og de outrerte sceneantrekkene våre gjør at konsertene blir svette, pseudo-rituelle seanser hvor grooven går dit ingenting
består. Musikere og tilskuere går opp i en felles opplevelse av halvglemt hedensk hellighet.
Tusmørke består av Benediktator- bass og vokal (Momrakattakk, Lydia Laska), Krizla- fløyte og vokal (Momrakattakk), HlewagastiR- trommer (Wobbler, Angst Skvadron)og Deadly Nightshade- keyboards (Årabrot, This is Music Inc.).

Vår første LP, Underjordisk Tusmørke, kom ut på Termo Records i november 2012.

HAUST
Et av vår tids mest fandenivoldske band er klare for å rive løs siste del av romjula og si hei og hadet til 2012, et av de middelmådige årene som har vært på lenge.
PunkMetalTrashRockNoise bandet har utgitt plater over evne de siste årene (som regel på Fysisk Format) og for nøyaktig et år siden gjorde de som Sissel Kyrkjebø, Rein Alexander og så mange før dem. De lagde juleplate. Forhåpentlgivis blir det No Christmas i år også!

Kjøp billett »

Video:

Kommenter: