Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
29. mars | Contagious: The Legendary Paul “Trouble” Anderson (UK) & Resident: Audun Vinger | Blå

Lørdag 29. mars:

Klubb:

CC: 100/KL. 22:00/ID: 20

Contagious: The Legendary Paul "Trouble" Anderson (UK)

+ Resident: Audun Vinger

Soul music is back!

CONTAGIOUS gjenoppstår på BLÅ

Etter et års pause gjenoppstår Blås lengstlevende klubbkveld Contagious, med Audun Vinger som DJ og vert. Soul i alle dens avskygninger er fortsatt tema, og Keni Burkes «Let somebody love you» er fortsatt nasjonalsangen og imperativ. Men fra i år blir det større vekt på utenlandske gjester.

Første Contagious går av stabelen lørdag 29. mars, og den dagen blir det vår store glede å utrope: TROUBLE IS IN THE LAND!

Æresgjest denne lørdagen er nemlig den legendariske Paul «Trouble» Anderson

Briten har vært DJ i utrolige 40 (FØRTI) år, og er en av britisk klubbkulturs høyest elskede personligheter. Og britene kan sin klubbkultur. Soulful house, boogie og jazz funk: dette lukter av trøbbel.

Han var en lovende atlet og fotballspiller i yngre år, og vokste opp i øst-London. Han begynte som meget ung å være en del av Sound System-kulturen der borte, men blandet soul inn i reggaen, og fant sitt Troublefunk-sound, derav tilnavnet. Troubles karriere tok fart da han ble en del av DJ-stallen hos den viktige radiostasjonen KissFM i 1985, hvor han perfeksjonerte sine skills og begynte å finne sin stil. 

Samtidig jobbet han i studio, og gjorde remikser for blant andre Blaze, Soul II Soul og Thelma Houston.

I 1990 fikk han headlinerprogrammet på lørdagskvelden på KissFM, en posisjon han holdt i åtte år. Og han har kontinuerlig hatt sine suksessrike klubbkvelder, utgitt compilations, startet plateselskap, og vært en essensiell del av den britiske soulscenen, med historisk ballast men med ørene skjerpet mot de aller nyeste house-produksjonene. 

Hans spillestil, personlighet og utseende er umulig å mislike, uavhengig av hvilken skole du tilhører. Mye vil ha MAW.

Hør bare dette settet fra kl. fem om morgenen fra Southport Weekender i fjor: http://www.mixcloud.com/southportweekender/paul-trouble-anderson-live-at-southport-weekender-49/

Billett kjøpes i døra

Kommenter: