Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
3. mai | Hudson Mohawke | Blå

Lørdag 3. mai:

Blå pres:

CC: 150 + AVG/KL. 22:30/ID: 20

Hudson Mohawke (SCO)

+ PURPURR PURPLE

Oh yeah! Hudson Mohawke har snudd Blå på hodet to ganger før, en gang sammen med Cashmere Cat og en gang sammen sin TNGHT-makker Lunice, og nå kommer han endelig tilbake!

Ross Birchard er uten tvil en av de mest spennende produsentene Skottland gjennom de 10 siste årene. Med bredt sound som treffer fra Rap-fans til rave'ere, samtidig som han har en fot inne i R&B og klassiske UK Warehouse rytmer. I løpet av de siste årene har Hudson Mohawke blitt den ledende artisten for den nye generasjonen av sjanger-blandede UK artister. Fra de største festivalene til de råeste klubbene over hele kloden, mens han samtidig produserer låter for listetoppende artister som Kanye West, Drake, Pusha T, Chris Brown og Azealia Banks.

Hudson begynte som Hip Hop turntableist DJ som 15-åring (under navnet DJ Itchy), og startet i 2005 opp det glimrende plateselskapet LuckyMe som ble en bærebjelke for den blomstrende elektroniske musikkscenen i Glasgow. Sammen med artister som Aphex Twin, Squarepusher, Flying Lotus og LuckyMe-kompis Rustie ble han signet til Warp Records i 2009, samme år som han ga ut sitt album "Butter", og han gir fortsatt jevnlig ut musikk på labelen. Det store gjennombruddet internasjonalt kom i 2012 gjennom samarbeidsprosjektet med kanadiske Lunince; TNGHT , godlåta "Jumanji" for Azealia Banks, og ikke minst fire av de beste låtene på GOOD. Music samlealbumet "Cruel Summer"; nemlig "Mercy", "To The World", "The One" og "Bliss".

De nevnte låtene førte til at Kanye West signet Hudson Mohawke som produsent til plateselskapet sitt og at han endte opp med å produsere "I Am God" sammen med Daft Punk, Mike Dean og Kanye og det som etter manges mening var den beste låten på "Yeezus"; "Blood on the Leaves". Også på Drake og Pusha T sine siste album bidro HudMo med produksjon, i disse tilfellene "Connect" og "Hold On", hvor Pusha også hadde med seg Rick Ross. Med denne utviklingen er dette etter all sannsynlighet siste gang du har muligheten til å oppleve Hudson Mohawke på en så intim klubb som Blå.

Før Hudson Mohawke entrer scenen kjører norske godjenta Purpurr Purple opp koken på minst samme heftige måte som hun blant annet gjorde før Disclosure her på Blå i fjor!

Hudson Mohawke på nett:
http://hudsonmohawke.com/
https://soundcloud.com/hudsonmohawke
https://www.facebook.com/hudsonmohawke
http://www.youtube.com/watch?v=dru8Sk8YIuc

Mer om Purpurr Purple:
https://soundcloud.com/purple_oslo
https://www.facebook.com/purpurrpurple

Kjøp billett »

Kommenter: