Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
3. okt | RL Grime + Ryan Hemsworth | Blå

Fredag 3. oktober:

WEDIDIT presenterer:

CC: 180 + AVG/KL. 23:00/ID: 20

RL Grime (US) + Ryan Hemsworth (CAN)

I samarbeid med Red Bull

En våt drøm som går i oppfyllelse for veldig mange når RL Grime og Ryan Hemsworth fra Weddidit kollektivet entrer scenen på Blå fredag 3. oktober; samtidig!

Nesten ut av det blå har 22 år gamle Henry Steinway alias RL Grime tatt førersetet blant en ny generasjon sjangerfusjonerende artister som stadig er på jakt etter å skape noe nytt og unikt. Med utgivelsen av sin debut EP "Grapes" i 2012 på LA-plateselskapet WEDIDIT var det meste gjort, og kort tid etter spilte de største DJene i verden som Diplo, A-Trak, Skrillex og Just Blaze låtene hans ustoppelig. I 2013 fulgte han opp med EPen "High Beams" på Fools Gold Records, en utgivelse som klatret helt til 8. plass på Billboard sin electronic chart. RL Grime sine remikser har heller ikke gått u påaktet hen med offisielle remikser for Benny Benassi, Chief Keef, Jamie Lidell og Øyanatt på Blå-aktuelle Shlohmo. Hans bootleg remiks av Kanye West “Mercy” har over 4,5 millioner spillinger på SoundCloud, mens hans bootleg av "Pour It Up" med Rihanna snart har 2 millioner avspillinger. Andre godlåter RL Grime har sluppet i senere tid er "Tell Me" sammen med What So Not, "Infinite Daps" med Harlem Shake produsenten Baauer og sist, men ikke minst bangeren "Because Of U". RL Grime har gjort forrykende gjestemikser for alt fra Diplo & Friends til Boiler Room, Rinse FM i London og Australias beste radioshow Triple J. Hans rykende ferske singel "Core" er første smakebit fra det kommende debutalbumet som skal slippes i løpet av høsten.

Ryan Hemsworth fra Halifax i Canada har klart kunsten å treffe den hårfine linjen mellom Hip-Hop og Indie Pop og har jobbet med artister som Lana Del Rey, Sole, Liz og Quadron. Fra oppstarten som 13 åring med gitar og trommer som "soveromsprodusent" til DJ-tiden som college student og til etterhvert å bli Main Attrakionz sin faste studiotekniker har dørene åpnet seg sakte, men sikkert. Etter en rekke produksjoner for Shady Blaze og en rekke andre rappere slapp han i 2012 sin debut EP "Last Words", i likhet med RL Grime på plateselskapet WEDIDIT. Året etter kom debutalbumet "Guilt Trips" og resten er historie. Hemsworth har offisielt og uoffisielt remikset Kanye West "All Of The Lights", Frank Ocean "Thinkin Bout You", Outkast "Return of the G", ASAP Rocky "Thuggin' Noise", Migos "Bando" og nylig Wave Racer "Streamers". 


Mer om RL Grime:
http://www.rlgrime.com/
https://soundcloud.com/rlgrime
https://www.facebook.com/RLGrime

Ryan Hemsworth på nett:
http://ryanhemsworth.com/
https://soundcloud.com/ryanhemsworth
https://www.facebook.com/ryanhemsworth


Kjøp billett »

En kommentar:

  1. 1.

    3. okt | RL Grime + Ryan Hemsworth | Blå Oslo | SIMON TIGER:

    29. September 2014, kl. 15:11

    [...] Stikker på konsert på fredag. Bli med! Billetter finner du her. [...]

Kommenter: