Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
3.sept | På Sukkerbiten: Litteratur på BLÅ | Blå

Tirsdag 3. september:

HVER TIRSDAG!

30,-/KL. 19:00/ID: 20 år

På Sukkerbiten: Litteratur på Blå

SESONGLANSERING

Litteratur på Blå er stolt av å kunne presentere en høst spekket med litterære godsaker, og inviterer til programslipp! Vi markerer begynnelsen på et semester fylt med samtaler og debatter om den smale, spennende og aktuelle nordiske litteraturen.

I kveld inviterer vi for one night only til Sukkerbiten til høytlesninger fra seks forfattere som alle er aktuelle med utgivelser denne høsten. Forfatter og DJ Lars Mørch Finborud avslutter denne festkvelden.

Joakim Kjørsvik debuterte med kortprosasamlingen Åpenbart ingen nabo i 2007 og slipper i høst romanen I fjor var en lang natt, om fylla i Oslo, forelskelse og en annerledes oppvekst.

Selma Lønning Aarøs kommende roman heter Jeg kommer snart og tar for seg hovedpersonens jakt etter orgasme. I et intervju med Dagbladet i sommer kaller Aarø boken en slags seksuell dannelseshistorie.

Jørn H. Sværen er forfatter, oversetter, forlegger og musiker. Han siste utgivelse Det ferdige verkets skjønnhet er første del i det forlaget Chateaux kaller Turkosa-serien.

Ylva Ambrosia Wærenskjold debuterer denne høsten med Kom hjem når sorgene har løpt forbi, en intens og rystende kjærlighetsfortelling.

Bård Torgersen har tidligere gitt ut fem romaner og har akkurat sluppet sin andre diktsamling. Du bestemmer tar utgangspunkt i opinionsmålinger, markedsundersøkelser, og questback-formularer.

Lars Mørch Finboruds bok De svarte skiltene ble kalt en uvanlig sterk romandebut av Morgenbladet da den kom i våres. Ved siden av å være kunsthistoriker, kurator og forfatter er han også en habil DJ og avslutter på den måten denne høstens første festkveld.

Billett kjøpes i døra

Kommenter: