Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
30.juni | JUICY | Blå

Lørdag 30. juni:

Klubb:

100,-/KL. 22:30/ID: 20

JUICY : FIFTEENTH = THEE MIKE B (US, LA - SCION/POOLS) x SAMMY BANANAS (US, NYC - FOOL'S GOLD)

+PATSKI LOVE & CHRIS STALLION

To av Juicy sine aller største favoritt-DJer Thee Mike B og Sammy Bananas kommer tilbake for sjette gang begge to, og denne gangen sammen som superduoen Fifteenth!

Kjemien var på plass fra første sekund og det er nok derfor Thee Mike B, en av de aller beste DJene i Los Angeles og hele verden, har blitt som hus-DJ på Juicy å regne sammen med gutta selv; Patski Love & Chris Stallion. Mike er for uinnvidde 33% av klubbkonseptet Banana Split Sundaes sammen med DJ AM og Steve Aoki - som nå er hengt på minneveggen etter DJ AM sin tragiske bortgang, halvparten av "basseng-House"-duoen Pools sammen med DJ Morse Code, 50% av CAMO UFOs sammen med Nate Day; som er en produksjons- og DJduo som har gjenopplivet musikksjangeren Jungle blant klubbere verden over. Mike B er også klesmerket The Hundreds sin faste DJ, står bak deres fantastiske "Drive-By Bangers" mixtapes, har radioshowet "Thee Mike B's Show" på Scion AV og Mike B er sist men ikke minst DJen som i vært år får æren av å både starte og avslutte det briljante bakgårdsklubbkonseptet The Do-Over i Los Angeles.
 
For sjette gang på 5 år kommer også Sammy Bananas tilbake til Juicy, denne gangen med Fifteenth-hatten hodet. Både Sammy og Thee Mike B er født 15. mai, derav navnet på deres nyeste prosjekt som i fjor slapp den fantastiske EPen "15th". Den Brooklyn-baserte produsenten lever opp til navnet sitt ved å gang på gang levere bananas produksjoner og remikser, og han har allerede tre solo-EPer på plateselskapet til A-Trak; Fool's Gold Records under beltet; "High Top Fades", "Braids & Fades" og senest "Move Your Body". Barte-Sam har også remikset blant annet Chromeo, Kid Cudi, Bag Raiders, Kid Sister og Passion Pit for å nevne noen. Ikke ukjente will.i.am fra en viss gruppe skal også ha kommet løpende opp til DJ boksen hvor Sammy Banans spilte og ropte "har DU produsert dette?!?", og ja, det hadde han. Sammy utgjør sist, men ikke minst "bandet"; Telephoned sammen med den strålende vokalisten Maggie Horn, og sammen forvandler kjedelige pop og R&B låter til fet klubbmusikk.
 
Det blir full valuta og brennhett på Blå når Juicy gjestes av to av klubb-verdens beste DJer og produsenter samme kveld; ta godt i mot Fifteenth alias Thee Mike B og Sammy Bananas!!

Billett kjøpes i døra

Video:

Video:

Kommenter: