Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
30. mai | Sage The Gemini | Blå

Fredag 30. mai:

ATOMIC SOUL & JUICY PRESENTERER:

CC: 180 + AVG/KL. 21:00/ID: 20

Sage The Gemini (US): Live - UTSATT

+ CHRIS STALLION & PATSKI LOVE

Suksess basert på kvalitet kommer sjelden enkelt for noen. Siden dag én har utholdenhet og pågangsmot vært veien til stjernene for rapperen Sage The Gemini.

Vi fikk desverre denne meldingen:

"Apologies to be the bearer of bad news but Sage has had to fly home this morning from France after completing the first two shows of his tour.

He has a severe medical problem and has had to return home to get this dealt with."

Vi kommer tilbake med ny dato så fort det er klart.

Han bestemte seg tidlig for å bli rapper, men alle forsøk på å samarbeide å få jobbe med de gode produsentene falt gjennom, og da han var 14 bestemte han seg for å gjøre alt selv hele veien til målet. Han produserte musikk selv, og lærte seg å mikse og mastre så han ikke trengte noen andre for å fullføre sangene han jobbet på. Det eneste som stod i hodet hans var å få musikken ut til folk, så han kunne vise alle som hadde sagt nei til han i fortiden at han hadde rett.

I 2008 slapp han sin første ferdige låt «You Should Know» på MySpace og den ble en viral hit med 3 millioner avspillinger. Han begynte å turnere mye rundt Bay Area og skapte seg sakte men sikkert et navn, og gjennom sitt nære vennskap med Iamsu! ble raskt med i Californias HBK Gang. I Mars 2013 slapp han 2 singler «Red Nose» og «Gas Pedal», den siste med nevnte Iamsu!, og den ble begge artistenes første listeplassering. «Red Nose» solgte til gull og «Gas Pedal» til platina, og han hadde endelig kommet i den posisjonen han hadde drømt om.

Nå den 25. mars kom debutalbumet «Remember Me» og de første anmeldelsene har til nå vært veldig gode, og han er allerede listet til å bli en av XXL’s freshman class of 2014. Den 30. mai besøker han Blå i Oslo, og Juicy er selvfølgelig med og varmer opp til konserten med han som kan bli en av vårens store gjennombrudd.

Mer om Sage The Gemini:
http://hbkgang.com/
https://www.youtube.com/user/sagethegemini

Kjøp billett »

En kommentar:

  1. 1.

    Falcao:

    28. May 2014, kl. 22:40

    Er det noe anslått tidspunkt for når den er utsatt til?

Kommenter: