Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
31.DES | DEN STORE NYTTÅRSFESTEN! | Blå

Tirsdag 31. desember:

2013 vs. 2014

CC:200/KL. 22:00/ID: 20

Den årige Nyttårsfesten!

DJ'S: HENRI LE COQ + GAUTE HAAVERSEN + ASH VALLEY

For de av dere som ikke ender Nyttårsaften i pisserenna før 12, med hvilepuls på 13, slipset fullt av tidligere fortært kalkun og 49 meldinger om snarlig ligg med eksen er det store muligheter for å danse seg inn i det nye året.

Begrenset antall billetter til salg hos Billettservice. Resten selges i døra med førstemann-til-mølla prinsippet

De siste årene har en av de heteste kveldene vært nyttårsfeiringa på Blå, og i år som i fjor blir det kalasstemning i bunnen av dumpa, når Henri LeCoq, Gaute Haaversen og Ash Valley inntar salen.

LeCoq og Gaute har vært et radarpar i Oslo-gryta siden hine hårde, og har vært en del av Oslos soundtrack det siste tiåret. Denne gangen har de med seg en del av fremtiden: Ash Valley AKA Sondre Askedalen, som i kraft av å være ung og viril skal sparke i gang kalaset og få gamperæva til gamlingene i gir! Som vanlig blir det kanontøff musikk, magisk nyttårsstemning og masse klining på Blå denne kvelden. Et tips er å kjøpe billetten ganske kjapt på Billettservice, for her kommer det til å bli utsolgt kjapt!

Kjøp billett »

Kommenter: