Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
31.jan | Ball Em Up | Blå

Fredag 31. januar:

CC: 100/KL. 23:00/ID: 20

Ball ‘Em Up: Neana (UK)

Til sin første kveld i 2014 flyr Ball Em Up inn det nyeste tilskuddet i Night Slugs familien «NEANA (UK)». Hans hensynsløse og perkursive klubbmusikk har vært fast innvetar i deres DJset siden ifjor sommer. Musikken hans blander elementer fra Grime og Techno med Ballroom og Jerseyclub til en dødelig dose bassmusikk. Hvis du allerede er fan av Club Constructions serien til Night Slugs vil du garantert elske Neana.

Der er selvfølgelig ikke bare vi som er entusiastiske for Neana, han har blitt nevnt i FACT Mag’s kåring av «Producers to watch 2014» og musikken hans spilles jevnlig av klubbgudene, Kingdom, MikeQ, Jam City, Dubbel Dutch, Nguzunguzu, Visionist og Total Freedom ++++++ og hvis du noen gang har hørt på Bok Bok’s Night Slugs show på Rinse FM har du garantert headbanget til en av Neanas mange dubplates.

Det er ikke ofte man finner en artist som med ett så definert og individualistisk lydbilde så tidlig i karrieren som Neana. Og spår at han i 2014 etablerer seg i toppsjiktet av unge og lovende produsenter.

————

Lineup:

NEANA (UK/Night Slugs/Gang Fatale)
https://soundcloud.com/neanatrax

DRIPPIN (Lit City Trax)
https://soundcloud.com/drippin

DJ SKAWR (AAMG)
https://soundcloud.com/emil_

http://ballemup.biz/

Billett kjøpes i døra

Kommenter: