Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
31. mai | Foreign Beggars | Blå

Lørdag 31. mai:

Blå & Atomic Soul presenterer:

CC: 200 + AVG/KL. 21:00/ID: 20

Foreign Beggars (UK)

Support: Slick Shoota (Ball Em Up)

Nok et gledelig gjensyn på Blå - Foreign Beggars tar turen tilbake lørdag 31. mai for å nok en gang filleriste publikum med sitt eksplosive liveshow! 

Siden de startet opp i 2002 har Foreign Beggars utviklet seg fra å være et engelsk undergrunnsfenomen til å toppe hitlister og rocke scener på tvers av kloden. Rapperne Orifice Vulgatron og Metropolis, har sammen med produsent Dag Nabbit og DJ Nonames sakte, men sikkert bygget seg opp som en av Englands mest allsidige og kreative grupper uten grenser og hindringer for hva sjanger angår. Med en heftig clash av Grime, Drum&Bass, Hip Hop og Dubstep sørger den energiske gruppen gang på gang for jubel og kokende konsertlokaler og festivalscener. 

Den London-baserte og kritikerroste gruppen har siden monsterhiten “Contact" med Noisia også jobbet med navn som Flux Pavillion, Bar 9, Alix Perez, Lazer Sword, Excision og ikke minst den ikke helt ukjente Skrillex som alle bidrar med å gi Foreign Beggars sine legendariske livekonserter sitt gode rykte. Sammen med nevnte Noisia utgjør også Orifice Vulgatron og Metropolis supergruppen I Am Legion som i fjor slapp album på Skrillex sitt plateselskap OWSLA. Gutta har også gitt ut en rekke utgivelser på Deadmau5 sin label mau5trap og samarbeidet med artister som Knife Party, Jack Beats, Donae'o, Birdy Nam Nam, Salva, Vato Gonzalez og Skinnyman for å nevne noen.

Etter konserten fortsetter festen med Ball Em Up som DJ'er sammen med Foreign Beggars, og før FB entrer scenen varmer Slick Shoota opp dansegulvet og setter Blå i rett stemning for en kveld det garantert kommer til å lukte svidd av.

Foreign Beggars på nett:
http://www.foreignbeggars.com/
https://soundcloud.com/foreignbeggars
https://www.facebook.com/foreignbeggars
https://www.youtube.com/user/ForeignBeggarsUK

Mer om Slick Shoota/Ball Em Up:
https://soundcloud.com/slickshoota
https://www.facebook.com/SlickShoota
https://soundcloud.com/ballemup
https://www.facebook.com/ballemup

Kjøp billett »

Kommenter: