Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
4.juni | DAVID GRUBBS (USA) | Blå

Tirsdag 4. juni:

CC:130+avg/KL. 21:00/ID: 20

Klubb Vriompeis: David Grubbs (US/Drag City) + Andrea Belfi & Stefano Pilia

DAVID GRUBBS er en av de mest innflytelsesrike musikerne i hans generasjon med en CV som inkluderer band som Squirrel Bait, Bastro og Gastr del Sol for ikke å nevne hans betydelige soloarbeider.

David Grubbs har gjennom hele karrieren vist på en utmerket måte at det går an å balandere solid pop-teft med en mer eksperimentell vinkling. Etter å ha avsluttet Gastr del Sol i popens tegn gikk han rett til duosamarbeider med Mats Gustafsson, Nikos Veliotis og Loren Connors. For ikke å glemme hele katalogen hans Blue Chopsticks som jo bare er totalt nådeløs.

Vel, nok om det. Vi hopper like gjerne frem i tid til 16. April 2013. David Grubbs er aktuell med albumet The Plain Where the Palace Stood, der han igjen fremviser sin spektakulære bredde. Kun 4 av de totalt eleven låtene bærer vokal denne gangen likevel snakker det til deg på en så delig måte at vi lett kan sette denne plata høyt på lista over karrierebeste og vi er heller ikke redde for å sammenligne med likesinnede artister som Oren Ambarchi, Scott Walker, Talk Talk og Sunn O))). 2013 ser virkelig ut til å bli David Grubbs år - vår tids punkademiske gudfar.

Kjøp billett »

Kommenter: