Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
4.mai | LOW (US) | Blå

Lørdag 4. mai:

BLÅ & GOLDSTAR PRESENTERER:

CC:225+avg/KL. 20:00/ID: 20

Low (US) + Mire Kay (S)

Minnesota-bandet kommer endelig tilbake til Norge og i 2013 feirer Low 20år. Billetter legges ut imorgen, fredag 30.november!

Siden oppstarten har de gitt oss magiske album som Things We Lost In The Fire (2001), Drums And Guns (2007), C'mon (2011) og høyaktuelle Christmas (1999), for å nevne noen få og 18.mars 2013 slipper trioen nok et album på ærverdige og evig eklektiske Sub Pop. Albumet er døpt The Invisible Way.

Til oss forteller frontfigur Alan Sparhawk at albumet ble til da de på turnè tok en snarvisitt innom Wilco sitt studio i Chicago. Slagplanen ble lagt der og da om at dette var et velegnet arnested for The Invisible Way.

Jeff Tweedy har selv vært musiker og frontfigur for Wilco i snart 25år, men denne gangen, sammen med Grammy-vinner Tom Schinck, ble han plassert i kontrollrommet som produsent. Noe som utgorde små, men like fullt avgjørende forsjeller for hva LOW har gang i nå om dagen.

Bandets mantra har alltid vært å spille seigt, stille, tidvis melankolsk og som de så ydmykt fremhever, vakker musikk noe som også er gjeldene denne gangen. Mimi Parker har vokalene på langt flere låter enn tidligere, det er mye piano. Veldig mye piano og låtene på den nye plata handler om intimitet, narkokrig, klassekrig, god gammaldags krig-krig, arkeologi og kjærlighet.

Low er og blir Low med andre ord. Hva er vel bedre enn det?

Konserten er en samproduksjon mellom Goldstar og Blå.

Kjøp billett »

Video:

Video:

Kommenter: