Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
4 | okt | CCTV + LOVELOVELOVE | Blå

Torsdag 4. oktober:

Releaseparty!

CC: 100 KR + AVG/KL. 20:00/ID: 20

CCTV + LOVELOVELOVE

Hope & Destroyer ute nå!

CCTV er elementene av indiepop, psykedelia og elektronika som kokes sammen til post-traumatiske lykkepiller av Shaun. Det legges overhodet ikke skjul på at det stjeles og lånes skamløst fra mange inspirasjonskilder.

Det er melodiøst, mørkt og fengende, ikke uten spor av lys og håp, men er likevel til tider urovekkende i sin misantropi. Her er følelsen av galskap, fremmedgjøring og atskillelse, men også den maniske jakten på ekstasen.

Oppildnet av suksessen, men fast på bestemt å ta det enda lenger, snudde CCTV ryggen til suksessen og dro rett i studio igjen. Et samarbeid med studiotrollmannnen Audun Borrmann (Thom Hell, Rockettothesky, Pow Pow m.fl.) ble innledet, og hans faste backingband, Pow Pow, ble en del av CCTV.

 

Etter flere ukers eksperimentering, kobling og justering var det plutselig som om den musikalske gravitasjonen ble skrudd noen hakk ut av fase. Gitarene fikk farger, trommene et tungt, manisk driv og gamle motsetningspar som glatt/autentisk og kredibelt/folkelig ble på forunderlig vis forent i CCTVs lydbilde. Et sound var funnet!

 

Albumet Hope & Destroyer kommer senere i år, men allerede nå kan du høre en fire låters smakebit fra det som kommer til å bli et av årets mest betydningsfulle debutalbum.

 

LOVELOVELOVE blir omtalt som unge, lovende musikere som har en veldig lys fremtid foran seg! Bandet er et relativt nyoppstartet, svevende shoegaze-band med medlemmer fra blant annet Aristillus, Dråpe og Receptionist, med røtter hos plateselskapene Fysisk Format og Riot Factory.

LOVELOVELOVE spilte inn EP'en Your Heart Stops With The Beat i Engfelt&Forsgren Studio. EP'en, som er produsert Marcus Forsgren (Jaga Jazzist, The Lionheart Brothers), er en sammensmelting av shoegaze og post-rock på en frekk 18 minutters reise, fulgt av svevende, stemningsfulle og drivende riff, samt noen tyngre og støyfulle partier.

Kjøp billett »

Video:

Kommenter: