Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
4. okt | Sunkissed: Vinny Villbass | Blå

Lørdag 4. oktober:

CC: 150 /KL. 22:00/ID: 20

Sunkissed: Vinny Villbass (Live)

+ g-HA & Olanskii + Ronny Rabalder + Rasmussen

VINNY VILLBASS [live - på scenen ved midnatt!]
g-HA & Olanskii // Ronny Rabalder // Rasmussen 

Vinny 'Kjært barn har mange navn'bass har dæskutten døtte klart å klemme sammen en jubelkanonade av et LIVE SETT. Og når barten fra Bærum endelig fikk snusket ut av maskina, er det jo ingen grunn til at vi skal sove på perlene. Altså, sånn i det øyeblikket lørdag 4 oktober bikker over i søndag 5 oktober, lar vi Vinny Villbass spankulere ut på hjemmebane og slippe løs fyrverkeriet!!


VINNY VILLBASS
I 15 år har Vinny Villbass vært en markant kraft innen norsk elektronisk dansemusikk, 14 av dem som stavmikser i Sunkissed. Mannen med den søte barten har produsert låter like lenge, med utgivelser på Afro Art, Kindisch, Troll og Rebirth, både solo og i samarbeid med diskJokke. I tillegg kjenner mange han som gitarist i DiskJokkeBand. 

Men i år signet han til det belgiske labelet Eskimo Recordings, som tidligere har gitt ut norske storheter som Lindstrøm & PrinsThomas, samt tidligere Sunkissed-gjester som The Glimmer Twins, Headman, Optimo, Radio Slave og Pete Herbert. Utgivelsene til Vinny Villbass har i år gått som varm hvetebakst og for en måned siden gjorde han sin første solo-opptreden på NuMusic i forbindelse med Stavanger-festivalens 15års oppsummering av norsk klubbmusikk. Live-settet var selvsagt til festkaramellenes store begeistring. 

Det er nå klart for Oslopremiere for VINNY VILLBASS LIVE, og hva er mer naturlig enn å vie en aften til herremannen som har vært med på huskestua siden dens første leveår. 

Historietime: 
Sunkissed hadde i sin spede barndom månedlige fester også i Tromsø og Trondheim. I sistnevnte var Vinny Villbass ansvarlig sammen med hans daværende rytmiske kompanjonger Heikki H og Rune Gruv. De månedlige kveldene på Blæst tok slutt, men gjennoppstod som en biårlig affære på Samfundet og Brukbar frem til Villbassen flyttet til Oslo i 2007. Siden den gang har han vært tredje hjulet på Sunkissed-vogna avdeling Oslo sammen med de to sombrero´ne Olanskii & G-Ha.

Billett kjøpes i døra

Kommenter: