Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
5. april | Juicy | Blå

Lørdag 5. april:

Månedlig klubb:

CC: 100/KL. 23:00/ID: 20

Juicy

Chris Stallion & Patski Love

Juicy-guttta Patski Love & Chris Stallion har hatt en flyende start på sitt 10. år med blant annet sinnsvake kvelder Shortee Blitz fra London, Wristpect fra Canada, DJ Yella fra N.W.A sammen med Lil Eazy-E og sist, men ikke minst Juicy Miami Edition på Mondrian South Beach nå i slutten av mars!

Det høres kanskje rart ut å være eksperter på fest, men det er dét Patski Love & Chris Stallion faktisk er. Som to halvskrullete vitenskapsmenn vet disse to nemlig 110% hvordan man skal få alt til å klaffe når det kommer til stemning. De har lang erfaring og Stallion & Love holdt det gående på Oslos beste klubber, deriblant på "hjemmebanen" Blå i 8 av de, samtidig som de stadig merker økt etterspørsel fra storklubber i utlandet.

Artistgjestelista på Juicy har etterhvert blitt lengre og mer kredibel enn på de beste stedene i utlandet, med en nesten fulltallig A-Å av bra DJer og artister som er innom på jevnlig basis. Fire platespillere, to miksere, en mic og masse fantastisk musikk i sjangrene Hip-Hop, Soul, Funk, Disco, House +++ er det som gjør Patski Love og Chris Stallion til landets aller fremste bak spakene. Alltid med et sterkt ønske om å få deg til å føle deg vel og ha det gøy, og selv er Juicy fortsatt de saftigste festfolka i landet vårt.

Billett kjøpes i døra

Kommenter: