Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
5.mai | Die! Die! Die! (NZ) + Spurv + Banzai Love | Blå

Mandag 5. mai:

KONSERT:

CC:140+avg/KL. 20:00/ID: 20

Die! Die! Die! (NZ) + Spurv + Banzai Love

Postpunkikonene Die! Die! Doe! fra Dunedin, New Zeeland er tilbake med sitt fjerde album og turnerer nå tungt i Europa og besøker Oslo og Blå 5.mai!

Die! Die! Die! med grunnleggerne Andrew Wilon og Michael Prain har siden av 2003 arbeidet under et sterkt DIY etos, og det har gått år uten at musikerne har hatt noen fast postadresse på grunn av omfangsrik turnering verden over. Bandets fjerde album "Harmony" ble sluppet i Europa på Smalltown America i fjor, og har mottatt strålende kritikker, for sin energiske støyete postpunk. Albumet er produsert av Chris Townend (Portishead, D12, Violent Femmes) .Die! Die! Die! har tidligere turnert med band som Blood Brothers og Franz Ferdinand.

Rolling Stone Magazine (4 stars)
"A muscular mix of rock aggression and pop smarts."

 

SPURV

spurv kommer fra oslo og spiller melodiøs, instrumental rock. for tiden lager de album i samarbeid med rolf.

 

BANZAI LOVE 

BANZAI LOVE er en skamløs powertrio inspirert av de de liker aller best: Nittitallets eurotrash, bråkete gitarer og technosynth.

Bandet består av Torgeir Meyer, Dan Von Krogh Bunkholdt og Benjamin Helstad. De er alt du ikke visste du likte. Det som gjør godt og vondt samtidig.

BNZLVE er for tiden i studio og jobber med sin første EP, som har release til sommeren.

Eurotrash til folket!

Kjøp billett »

Video:

Video:

Vz0WhIKitFM

Kommenter: