Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
5.okt | Scarlet Chives (DK) + Lint (Bergen) | Blå

Lørdag 5. oktober:

KONSERT:

CC:130+avg/KL. 20:00/ID: 20 år

Scarlet Chives (DK) + Lint

Scarlet Chives har høstet store lovord fra musikkanmeldere i Skandinavia og blitt omtalt som en dansk komet. Nå er oppfølgeralbumet rett rundt hjørnet, og i oktober står de klare til å forføre Oslopublikumet inn i sitt maleriske og drømmende lydunivers.

De fem musikerne fra Bornholm serverer en velrørt coctail med dansk monsterpop, og kombinerer elektronisk sound med akustiske instrumenter og drømmende vokal. De skaper sfærisk, støyete og leken orkestrert pop, og med dette følger garanti om svevende godstemning. Etter at bandet slapp sin kritikerroste debutplate i 2011, har de sjarmert mange med sin shoegazeinspirerte musikk. Bandet opptrådde blant annet for norsk publikum på by:Larm i 2012, og flere musikkanmeldere falt pladask: – Det er noe stort på gang i Danmark - noe veldig stort, skrev Gaffas journalist Fridtjof Wesseltoft den gang, og omtalte konserten som festivalens beste. Fra Lydverket høstet debutplaten en femmer. I mai slapp Scarlet Chives sin nye singel, ”The Timber Will Fall», en smakebit på oppfølgeralbumet ”This is Protection” som kommer i september.

 

LÌNT

Línt spiller eksperimentell og stemningsfull post-/støyrock, med fokus på lange, gitarbaserte linjer, dynamiske kontraster og drømmende melodier. Línt har et stort fokus på gjennomførte komposisjoner som danner et mektig lydlandskap. Línt har fort fått et godt rykte blant musikkmiljøet i Bergen og har fylt opp lokalene ved konserter i Bergen den siste tiden. Línt er et av de yngste og mest lovende bandene ved plateselskapet Klangkollektivet i Bergen som fokuserer på kvalitetsutgivelse.

I mai 2013 slapp Línt deres debut-Ep på plateselskapet Klangkollektivet. Ep'en er innspilt i Greener Productions, som bl.a. har arbeidet med artister som Angelica's Elegy, Dråpe og Highasakite. Línt består av Eirik Sandvik (gitar, vokal), William Jensen Mangerøy (gitar), Christian Midthun (bass), Rasmus Veim Arnesen (slagverk, elektronikk) og Mads Svee Solberg (gitar, keyboards, vokal)

Kjøp billett »

Kommenter: