Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
5. sept | Kaytranada | Blå

Fredag 5. september:

NY DATO KOMMER SNART!

130 +AVG/KL. 23:00/ID: 20

UTSATT: Kaytranada (CAN) + SNAPNCRACKLE

NB! KAYTRANADA ER DESVERRE UTSATT - NY DATO KOMMER. BILLETTER GJELDER FOR NY DATO ELLER KAN REFUNDERES PÅ UTSALGSSTEDET

Født på Haiti og oppvokst i Montreal i Canada har artisten KAYTRANADA de siste årene virkelig satt seg selv på karet musikalsk. Hans uimotståelige produksjoner og heftige live-sett har gitt han fans over hele kloden, men ikke tro at suksessen kom over natten. Fra oppveksten har han absorbert Hip Hop og R&B og med tiden utviklet sitt helt unike sound som best beskrives som en blanding av J Dilla-ish Hip Hop fylt med sjelfulle R&B melodier over funky basslinjer med en helt egen tilnærming til moderne klubbmusikk.

Fra han først begynte å DJe som 14-åring, og senere startet opp som produsent har han gjennom utgivelser på selskaper som HW&W, Jakarta Records og senest Brodinski sitt label Bromance, og med sine remikser av Disclosure, Missy Elliot, Flume, Janet Jackson, AlunaGeorge, Justin Timberlake, Beyonce, TLC, Danny Brown, Azealia Banks og Pharrell Williams for å nevne noen har han holdt dansegulv varme uten å se seg tilbake. KAYTRANADA produserte også Rap-bangeren "My Block" på det nye albumet til Mobb Deep tidligere i år; "The Infamous Mobb Deep". Noe som sier mye om bredden til denne karen. I løpet av 2014 kommer debutalbumet som etter sigende skal ha en imponerende liste av gjester og gjett om vi gleder oss!

Mer om Kaytranada:
http://kaytranada.com/
https://soundcloud.com/kaytranada
https://www.facebook.com/kaytranada

Kjøp billett »

En kommentar:

  1. 1.

    Julian Hallen Eriksen:

    3. November 2014, kl. 13:21

    Kommer det noen ny dato eller? Vil helst ikke refundere. Jeg vil bare se kaytranada

Kommenter: