Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
6.AUG | Øya: Klubbdagen | Blå

Tirsdag 6. august:

DEN BESTE NYE LYDEN AV NORGE:

CC:150/Gratis m/pass/KL. 20:00/ID: 20

Øya: Klubbdagen 2013

KRISTOFFER LO | DIG DEEPER | TREMORO TARANTURA | KARI HARNESHAUG | BENDIK GISKE | SKADNE KREK

En av sommerens virkelig store begyvenheter som vanlig. Det er en årlig tradisjon at Blå i samarbeid med Øyafestivalen har gleden av å presentere den beste nye musikken. Kom og opplev morgendagens artister!

20:20 KRISTOFFER LO
21:00 DIG DEEPER
21:45 TREMORO TARANTURA
22:30 KARI HARNESHAUG
23:15 BENDIK GISKE
00:00 SKADNE KREK

 

:: KRISTOFFER LO
Tubamogulen fra Trondheim! Som de fleste andre er han ativt opptatt med et snes band der vi i stor grad kan trekke frem Highasakite, Yodok og Pelbo. Men nye av tiden har gått med til soloaktiviteter i det siste der han maner frem mørke cinematiske lydtepper der det ikke er feil å trekke frem hverken Godspeed You Black Emperor! eller Sigur Ros som likesinnede.

:: DIG DEEPER
Etter at gjengen slapp sin første EP "Yet You Give Me (The Blues)" vinteren 2011 har Dig Deeper innkassert skamros i riksmediene og singelen ”Memphis” har blitt løftet opp som et ikon av en låt i Nordicana-tradisjonen og fikk sin debut på P3s radioprogram Sexy. Høsten 2012 kom albumdebuten ”August Afternoon”, hvor kvintetten med søker seg inn i fotefarene til rock- og country-storheter som Neil Young & Crazy Horse, Roky Erickson og Son Volt. Dig Deepers neste fullengder er ventet allerede til våren 2014 og bandet letter på sløret fra den kommende skiva på Klubbdagen.

:: TREMORO TARANTURA
Dette hittil ukjente bandet ble ut av ingenting booket til Roskildefestivalen og da kan ikke vi være noe dårligere. Det improviserte noiserockbandet fra Oslos undergrunn har holdt det gående en liten stund, men har frem til 2013 ikke stått på en scene.
sammenlignet med Supersilent, men henter like mye inspirasjon fra AC/DC som Serge Gainsbourg.

:: KARI HARNESHAUG
Nykommeren overrasket de fleste med en formidabel debutskive i år og har allerede blitt omtalt som Trondheims PJ Harvey, men ikke uten grunn. Singelen ble ukas Urørt hos NRK og musikken omtales som knusktørr ørkenrock som selv Josh Hommes 'Desert Sessions' har problemer med å hanskes med.

:: BENDIK GISKE
Bendik Giske har master i improvisert saxofon fra en rekke skoler, men i møtet med Nils Bech begynte han å produsere elektronisk musikk. Etter et lengre samarbeid med Nils Bech og en rekke remixer for Kakkmaddafakka, Samsaya og Sandra Kolstad står han på egne ben. Bakgrunnen fra jazz og samtidsmusikk kan virke fjern, men er trolig alltid tilstedeværende.
www.bendikgiske.com

:: SKADNE KREK
Skadne Krek kommer med moralsk prolaps fra vestlandsnavlen Stavanger for å spille opp til epilepsianfall på Blå. Med seg har de sitt ferske, selvutgitte debutalbum på vinyl. Etter å ha gjennomført 2 europaturnéer er bandet Japan-aktuelle til høsten!

Billett legges ut snart

Kommenter: