Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
6.juni | Klubb Vriompeis: Dave Phillips (CH) + James Ferraro (US) + LAND (N) | Blå

Onsdag 6. juni:

CC:100/KL. 20:00/ID: 18

Klubb Vriompeis: James Ferraro (US) + Dave Phillips (CH) + LAND (Oslo)

En audiovisuell performance du ikke kommer til å glemme!

JAMES FERRARO (USA)

Med stor lekenhet og en fri flyt av en endeløs rekke utgivelser under en hel hang med forsjellige prosjektnavn har Ferraro funnet gullformen og på labelen Hippos in Tanks og utgitt det som har blitt omtalt i en endeløs rekke med kredibel presse som en av de mest aktuelle artistene nå til dags. Lydbildet er transendial, Atari vs. NRK Super, jingle droner som refererer til 80-tallets boblete synth-jingles. Dette er et stykke unna tungt fordøyelig rugbrød, eller Rye Bread, som The Skaters gav ut for noen år tilbake. Duoen han for første gang fikk internasjonal oppmerksomhet for.

 

DAVE PHILLIPS (SVEITS)

Sveitsiske dp har vært aktiv bråkmaker i over 25år i blant annet Schimpluch Gruppe (med Runzelstirn & Gurgelstock, G*Park, Sudden Infant osv.) og det ekstrem-hard-core bandet Fear Of God, deltatt på over 170 utgivelser og gjort nærmere 400 performancer i 37 land.

dp utforsker og kontemplerer over eksistens og begevelsesmønsteret til menneskeheten via sonisk (de)konstruksjon, psyko-acoustics og liker å utfordre de sosiale og/eller de humane grensene siden starten i 1984. Han bruker lyd til å aktivere urinstinktet til lytteren som ellers er gjemt bak tillært, sivilisert oppdragelse.

Dave Phillips sine performancer, der han inkorpererer video med sitt ekstremt dynamiske lydbilde, har noe veldig eget over seg som setter seg i minnet til den som overværer det hele.

 

LAND (OSLO)

Juans Diaz - Piano
Tore Stavlund - gitar, elektronikk

Musikken som kjennetegnes av Diaz' flytende melodiøsitet og Stavlunds preparerte teksturer har blitt beskrevet som mørk ambient.

LAND er prosjektet til Juan Diaz og Tore Stavlund. Siden 2008 har LAND gitt ut to CD-R på SLMC, LAND og LAND II, som kan strømmes eller lastes ned på Archive.org.

http://www.archive.org/details/SLMC008

Billett kjøpes i døra

Video:

Video:

Kommenter: