Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
6. juni | Tiger & Woods | Blå

Fredag 6. juni:

CC: 100/KL. 23:00/ID: 20

Tiger & Woods (IT) Dj-Set

+ De fantastiske to (Ravi Brunsvik & Marius Sommerfeldt)

En dag i en støvete kjeller på platejakt møttes to italienske herremenn i noe som nesten brøt ut i slåsskamp over en så ytterst sjelden Boogie-skive at ikke en gang verdens hvasseste Disco-detektiver hadde oppdaget den. Vel, de har fortsatt ikke oppdaget den. Enden på kampen om skiva ble at Larry Tiger og David Woods endte opp med å måtte kjøpe skiva sammen og vips så var de to blitt til den mystiske duoen Tiger & Woods.

Gjennom utgivelser på Running Back, Bleep og deres egen label Editainment (stort sett håndstemplede vinylutgivelser) har duoen opparbeidet seg fans og fylt svette dansegulv over hele kloden med låter som "Gin Nation", mens de remikssiden har de satt sitt Midas Touch på Hove-aktuelle Flight Facilities, Tensnake, Holy Ghost!, Aeroplane, Body Language, Rex The Dog Pitchben, Escort og ikke minst Say Lou Lou som spilte her på Blå tidligere i år. Deres mikser for Resident Advisor, Tim Sweeney sitt eminente radioshow Beats In Space og sine egne "A Golden Bear" og "Winter Fitness" mikser har etterlatt elskere av Disco, Boogie og House måpende så her er det bare å glede seg til en fryd for både øret og hoftene.


Tiger & Woods på nett:
https://soundcloud.com/tigerandwoods
https://www.facebook.com/pages/Tiger-and-Woods/116688408341521
http://www.residentadvisor.net/dj/tigerwoods
http://www.beatsinspace.net/playlists/585

Kommenter: