Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
6. nov | Tôg | Blå

Torsdag 6. november:

AVSKJEDSKONSERT:

CC: 130 + AVG/KL. 20:00/ID: 20

Tog

Support: Dj Kimichi + Special guests

Special guests.
Support: Dj Kimichi

Shit, Tôg er over! Hvorfor det egentlig? Hvorfor slutter et band når de begynner å bli skikkelig bra, tighte, samspilte og begynner å få et bredt repertoar av gode låter? Og hva skjer nå? Derfor måtte vi i Brilliance spørre: Hvorfor avvikler dere Tôg, Lars Christian?

- Først og fremst for å begynne på nytt. Livet går videre for oss.

Slutt og kødd, her må det ligge noe juice bak!

- Det er litt flaut å si det, men dette har en selvisk (og sikkert for mange, dum) årsak. Det er forholdet jeg har til Tôg som prosjekt som ligger bak avviklingen. Jeg føler at jeg begynte prosjektet av feil grunner, og det ligger en god del i navnet, Tôg, og i tekstene jeg skrev til førstealbumet vårt, Drøm. Det begynte som en botsøvelse hvor jeg skulle fortelle verden hvor dustete jeg var. Nå er jeg ferdig med det. Ironisk nok fikk jeg heldigvis best respons på å beskrive livet sånn det kan være. Noe ekte. Så det prøvde vi med Feiring, og vi sitter igjen med at vi lagde noe vi involverte kan være stolte av i ettertid. Vi vurderte en stund om vi ikke skulle bare la det dø ut i stillhet, det er jo en del band som har hatt avskjedskonserter som sikkert har hatt større fangrupper enn oss og bedre grunner til å slutte. Men vi kom til slutt frem til at det ville blitt kjipt for de som har hatt et forhold til musikken vår og kommet på konsertene våre. Så når alt kom til alt veide det tyngst for oss.

Derfor vil vi nå gi en beskjed om at disse tre konsertene blir våre siste planlagte konserter som Tôg. Feiring blir vår siste plate sammen. Mulig vi gjør en eller to konserter om noe ekstraordinært kommer opp, men vi beveger oss videre nå.

Men er det alt? Skjer det ingenting mer med Tôg?

- Moroa er ikke helt over enda! Jeg begynner å fronte meg selv nå som produsent/artist, under navnet LC Olsen. I anledning ny begynnelse og siste konserter slipper vi et lass med nye Tôg remikser nå og et par nye videoer, som jeg håper vi får ut ila oktober og november. Vi gjorde den ene videoen i Haiti, det var gøy! Så det smeller litt før konsertene våre nå. Morten driver med forskjellige jazzband, Paul driver med lærerjobb på fulltid, Thomas Gallatin trommer for alle som nevnes kan i popverdenen og Thomas Engebretsen tar master og frilanser som musiker. Vi kommer fremdeles til å spille sammen på utgivelser tror jeg, og kanskje jeg starter et nytt band på sikt. Jeg jobber sammen med Christabelle for tiden og lager masse ny musikk med henne. Blir nok noe konkret utgivelse der ganske snart. Jeg har en 12" som skal ut på Full Pupp neste år en gang, og et par av remiksene til Tôg kommer også ut på vinyl. Det kommer også ut en CD fra Red Eye Transit med Feiring og alle remiksene våre på i digipak.

Etter konserten blir det Klubb Paradis hvor Lars Christian Olsen og Kimichi djer.

https://soundcloud.com/t-og/t-g-mikstape
https://soundcloud.com/nattogdag/natt-dag-miks-og-mas-03-kimichi

Siste konserter:

6. November Blå, Oslo

15. November Kvarteret, Bergen

22. November Brukbar/Blæst Trondheim

Kjøp billett »

Kommenter: