Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
7. april | NORMA JEAN (US) + LIFERUINER (CAN) + NIGHT VERSES (US) + BRANSON HOLLIS (US) | Blå

Mandag 7. april:

THE WRONGDOERS EUROPEAN TOUR 2014:

CC: 180 + AVG/KL. 20:00/ID: 20

Norma Jean (US)

Supp: LIFERUINER (CAN) + NIGHT VERSES (US) + BRANSON HOLLIS (US)

NORMA JEAN (US)
LIFERUINER (CAN)
NIGHT VERSES (US)
BRANSON HOLLIS (US)

Billetter legges snart ut via Billettservice.no / Narvesen / 7-Eleven!

I 2010 slapp Norma Jean ut deres femte plate Meridional, en perfekt oppsummering av hva bandet hadde blitt kjent for og hva de hadde fått til gjennom deres 10 år lange karriere innenfor aggressiv og progressiv musikk. Plata var vill og sterk og hadde vært en ganske passende slutt for bandet, og en god stund ble det nesten det.

“Jeg kan ikke lyve, det føles ut som jeg holdt på å falle fra hverandre,” innrømmer vokalisten Cory Brandan. “Det kom til ett punkt der vi alle trodde det kom til å ta slutt.” I 2011 begynte bandet jakten på nytt låtmateriale for å lage det sjette albumet, ett album de håpet skulle bygge videre på suksessen av Meridional. Kvintetten startet da en 2-års reise som etterhvert skulle drive noen til vanvidd og andre til døren. “Denne plata var ett mareritt fra start til slutt. Vi pusha oss selv til å fortsette å skrive mens vi forkastet sang etter sang.”
Prossessen var vanskelig for Breandan, gitarist Chris Day, bassist Jon Finn, trommeslager Clayton Holyoak og gitarist Jeff Hickey, men deres utholdenhet lønnet seg. “Wrongdoers” består av 11 låter som bandet etter alt slitet er stolte av.

“Dette er ett album som handler om hva som binder alle sammen.” fortsetter Brandan. “ Når man hører en tittel som Wrongdoers tenker man kanskje på noe som er negativt ladet, men for oss er det positivt. Våre feil er noe som gjør at alle er under samme kappe. Det er ingen som slipper unna det, og det er faktisk noe som bringer oss sammen, vi blir forenet av det.”

"Wrongdoers" er ikke ett ekstra kapittel på slutten av en bra bok, det er begynnelsen på en helt ny historie. Man kommer sikkert til å kjenne igjen noe av det Norma Jean en gang var, men dette er faktisk en helt ny sound. “Det er mye om kjærlighet på denne plata,” sier Brandan. “The Smashing Pumpkings, ett av mine favorittband, pleide å skrive veldig aggressive låter som handlet om kjærlighet. Jeg unngikk alltid å skrive om det i fortiden men noe forandret seg. Jeg omfavnet det og fant en måte å skrive på om hvor vanskelig det er å virkelig å elske noen og ikke minst vise det. Det er noe nytt som skjer med bandet nå, jeg er spent på hvor det kommer til å føre oss.”

Billett legges ut snart

Kommenter: