Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
7.august I KlubbØya: Blå på Sukkerbiten | Blå

Tirsdag 7. august:

ØYAFESTIVALEN 2012:

CC:100 / GRATIS MED PASS/KL. 19:00/ID: 20

Sukkerbiten: Klubbdagen 2012

TÔG | KINEE | KAMBODSJA | PIRATE LOVE

Sukkerbiten sin plassering utenfor operaen er unik. Nærmeste naboer er Akerselva og Oslofjorden. og stedet er kun åpent om sommeren. Under Øya inntar BLÅ Sukkerbiten sammen med SMUG.no

 Til KlubbØya har kvalitetsleverandørene booka sammen. Under ØyaNatt står SMUG for innholdet og BLÅ for rammene sammen med Sukkerbiten. BLÅ markerer forøvrig sitt 15år som klubb og spillested i hjertet av Oslo og tillater seg å spre vingene til andre steder. SMUG.no er en viktig nettside og promotør for mote og livsstil i Norge. 

TÔG 

Vi trenger kanskje ikke å nevne at Tôg helt fra starten av sin karriere har blitt utropt som “norsk pop- musikks nye frelsere” eller “norske hitmakere” ? Vi behøver heller kanskje ikke å nevne at de spilt for utsolgte klubber, hatt vellykkede TV-opptredener og 2 USA- turnéer før de slapp sitt siste album i oktober 2011 ? Det er nytt materiale pågang og vi gleder oss til å få høre hva de har å by på. 

 

KINEE 

KINEE er singer/songwriter møter DJ – akustisk og elektronisk. Flygel og vokal i den ene enden, turntables og blinkende skjermer i den andre.

Kine og Magnus (FINAL) møttes i Halden i 2004 og begynte å spille i samme band, Magnus på turntables, Kine på piano og vokal. Fem år senere flyttet de til Oslo samtidig, og valgte å plukke opp tråden igjen, denne gangen som en duo. KINEE vil vise fram det beste fra to verdener, og vise at det som mange vil kalle “jentemusikk” og “guttemusikk” går som hånd i hanske.

KINEE er aktuelle med en helt fersk EP. 

KINEE har varmet opp for Uffie på Blå, spilt på Øyanatt og på Klubb Trash Kassett på Blå. 
 
 
KAMBODSJA
 

Etter noen år i skyggen har kvartetten fra Drammen nettopp sluppet sin andre plate (Year One) og er skamklare til å vise seg fra sin beste side igjen. Forvent knallhard hardcore v2.0! 

 

PIRATE LOVE

Med sitt kaustiske brygg av psykedelisk nihilisme, knivskarpe gitarer og primale rop fra den andre siden skrur Pirate Love nok engang romklangen til elleve pluss, og vandrer som vanlig gjennom rockens mer aparte jammerdaler.

Gitarist Milton Von Krogh, vokalist David Al Dajani, gitarist Henrik Steen og bassist Herr R utgjør kjernen i Pirate Love, som siden oppstarten i 2005 har rukket å bli et ettertraktet navn på både norske og utenlanske konsertscener. Tre turneer i Europa og to i USA, samt Norge på kryss og tvers et uttall ganger, har gjort gruppa fortjent til  beskrivelser som "en amerikansk missil pumpet full av methamfetamin og bensin".
 
I tillegg til å bli invitert til bransjefestivalen SXSW i Texas, har de blant annet spilt på Hove, Øya, Lost Weekend, Fjellparkfestivalen og Malakoff, på hjemmesfest i Vice-gründer Tim McCreadys egen stue i Toronto, og spilt sammen med artister som (nå avdøde) Jay Retard, The Black Lips, The Damned, Thee Vicars og Pierced Arrows (ex. Dead Moon). Punk-legenden Jello Biafra fra Dead Kennedys sies også å være en av bandets aller største fans etter å ha oppdaget dem (og danset vilt) på en av deres konserter.

Vi vet at det er nytt materiale pågang. 

Billett legges ut snart

Video:

Kommenter: