Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
8.august | Øyanatt på Sukkerbiten | Blå

Onsdag 8. august:

SMUG.NO OG BLÅ PRESENTERER ØYANATT:

CC: 150/200/KL. 22:00/ID: 20

SUKKERBITEN: Purity Ring (CAN), Kindness Dj-sett, Daniel Avery (UK)

Etter en veldig trivelig festivaluke på Sukkerbiten i fjor, var det ingen tvil: Øyanatt måtte gjenoppstå med Sukkerbiten i 2012. Årets Sukkerbiten er tegnet av MMW Arkitekter og er blitt en skinnende hvit og buktende kontainerstruktur. Smug gleder seg over å kunne invitere til en uke med Øya-etterfester med noen av våre favorittartister og DJs akkurat nå. 

Dørene åpner kl 22:00. Det lønner seg å komme tidlig hvis du vil sikre deg billett og slippe kø. Forsalg på Billettservice.no (billetter vil prioriteres i køen).

 

PURITY RING (CAN)
Da den canadiske duoen Purity Ring tidlig i fjor debuterte med den doble singelen "Ungirthed"/"Lofticries" traff de bloggsfæren med noe som kanskje kan kalles sjokkaktig presisjon. "Lofticries" fikk kjapt over syv millioner spillinger på youtube, og det uten et eneste pressefoto eller en bandbiografi som forklarte hvor og hvem denne mørke og basstunge, men samtidig melodiske musikken kom fra. Siden den gang har Purity Ring også fått rykte på seg for å være et spennende liveband, og i slutten av juli er duoen klare med sitt debutalbum. "Shrines" regnes for å være et av årets mest etterlengtede plater, og kommer ut på selveste 4AD, plateselskapet som på 80-tallet ga verden navn som Pixies, Cocteau Twins og Throwing Muses. Gjør deg klar for et stykke mørk og melodisk elektronika.

KINDNESS (UK) DJ-sett
Selv om Adam Bainbrigde, også kjent under artistnavnet Kindness, debuterte med sin første singel på Moshi Moshi-labelen allerede i 2009, var det ikke før i år at han fikk hostet opp det albumet han begynte på allerede den gang. En av grunnene til forsinkelsen, var at han ikke følte for å gi ut noe som helst, om ikke franskmannen Phillipe Zdar (Cassius) kunne produsere den. Kindness har med "World, You Need A Change Of Mind" levert et eklektisk, dansbart og moderne album som hinter til Bainbrigdes fortid som DJ i Berlin. Og det er nettopp som DJ vi skal bli bedre kjent med mannen på Sukkerbiten i kveld (OBS! Kindness gjør konsert i Middelalderparken tidligere på kvelden.)

DANIEL AVERY (UK)
"Gimmick-free machine-funk of the highest order" er beskrivelsen den britiske technogudfar Andy Weatherall har gitt soundet til Stopmakingme, aliaset Daniel Avery har laget musikk under inntil nylig. Et soundet som befinner seg i grenselandet mellom post-punk, disco, elektro, kosmisk krautrock og god, gammeldags techno. Avery har en sjelden evne til å samle genretrådene til en konsistent helhet, uten å miste noe av fremdriften på dansegulvet. Etter en rekke fantastiske remixer for navn som Metronomy, Hercules & Love Affair, Joakim og The 2 Bears, Jokers, og egne utgivelser for labelene Relish og Throne of Blood, er Avery nå signert til Erol Alkans Phantasy-label. Samme Alkan uttalte for øvrig nylig at Avery snart er en av Londons aller beste DJs. 


Torsdag 9. august
DISCLOSURE (UK)
SEI A (UK)
http://www.billettservice.no/event/oyanatt-disclosure-live-billetter/362289

Fredag 10. august
NITE JEWEL (US)
HOLY OTHER (UK)
FOALS DJ-SETT

Lørdag 11. august
LEMÂITRE (NO)
ALAN BRAXE (FR)

Presentert av Smug.no og BLÅ, i samarbeid med Nikon, WiMP og Øyafestivalen

Kjøp billett »

Kommenter: