Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
8.des | GUT FEELINGS FESTIVAL | Blå

Lørdag 8. desember:

FESTIVALAVSLUTTNING:

CC:250 /KL. 20:00/ID: 20

Gut Feelings Festival #2

NAÏVE NEW BEATERS | PHIL T. RICH | SANDRA KOLSTAD | MATHILDE SAVERY

Da er det dags for festival igjen!

NAÏVE NEW BEATERS (FR)
I flere år har vi prøvd å få den franske weird-trioen til Oslo. For et par år siden lyktes Bergenfest, og vi var så misunnelige. Drit i tårene, nå er vi endelig hella-stolte over å presentere Naïve New Beaters for Oslo!

De har holdt på i mange år, men bare gitt ut ett album tidligere, nemlig det supre "Wallace" fra 2009. I høst slipper de oppfølgeren "La Onda"

Det er noe med det lekne, eklektiske og hippe franske uttrykket. Sébastian Tellier, liksom. Serge Gainsbourg, Phoenix, Air liksom. Naïve New Beaters har blitt kjent for billig pyroteknikk og humoristiske danserutiner - begge deler er ting vi i Oslo nok kimser litt av, og knegger bort med arma i kors.


PHIL T. RICH (NO)
Det aller største hiphop-talentet i Norge nå. Vi trenger ikke si talent en gang, for med mixtapen "Kom Så Tok Færdiih!" beviste Phil T. Rich at han mestrer faget allerede. Det synes nok alle som så den National Cypher-videoen også.

Hissig.no skreiv følgende om han nylig:
"Han omtaler seg selv som «den ekte «turboneger», Phil T. Rich, som nettopp kom ut med EPen «Kom så tok færdiih». Twitter eksploderte og en beef med hiphop-Norge oppstod. Phil tok det rolig. Han dro til Tommy Tee og DJ Herkules på National Rap Show og preika om den nye EPen og afroen sin istedet."

SANDRA KOLSTAD (NO)
andra Kolstad fremstår høsten 2012 som den aller mest spennende dama i Norge. Da den nye plata (Nothing Lasts) Forever ble sluppet i slutten av september var hu overalt. På scenen i London, på scenen i Oslo. Bloksberg ble hanka inn som samarbeidspartnere og liveband, og jaggu sensurerte Charlotte Thorstvedt bort nippeln hennes også. Denne dama skjer nå.

Sandra Kolstad er smart. Hun lager smart musikk vi ikke har hørt makan til før, og hun har en smart hårfrisyre og smarte outfits. Hun er smart som gir ut musikken sin på Trust Me Records og hun er smart som har flytta til Berlin hvor hun hooka opp med Bloksberg-gutta.

MATHILDE SAVERY (DK)
Det danske stjerneskuddet Mathilde Savery har hatt et flott 2012 bak seg, når hun runder året av med å prøve seg for et kresent norsk publikum. Rising star-omtale fra Roskilde i sommer, en hel uke viet seg og sitt liv på dansk radio og meget lovende studiojobbing peker til et 2013 med mye snakk om Mathilde Savery.

Vi fikk først øya opp for hu etter noen fantastisk imponerende YouTube-klipp tidligere i år. Først på den oppmerksomhetsstjelende "This Is For The Love", og deretter på den porøse The Strokes-coveren "Heart In A Cage".

Mathilde Savery er det beste vi har hørt fra Danmark på 10 år. Også er onkeln hennes han ene fra Safri Duo. Gotta love it.

Kjøp billett »

Video:

Video:

Video:

Video:

Kommenter: