Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
8.feb | The Good, The Bad & The Zugly + Feilfødt | Blå

Fredag 8. februar:

RELEASEKONSERT!

CC:140/KL. 20:00/ID: 20

The Good, The Bad & The Zugly + Feilfødt

Etter fire bejublede sjutommere, konserter over hele landet og opptredener på Øya og Rassisme er endelig Oslo-rockerne i The Good The Bad & The Zugly klar med debutskiva si: Anti World Music.

Albumet er mikset av Tommy Manboy fra Turboneger/ Silver og byr på raffinert og utsøkt punkrock av mest attraktive sort. Riktignok ligger det en eim av usømmelighet og galskap over det hele, men det er gjennomført med fast hånd og stål i blikket. Dette er ikke noe lettvint \"la oss hamre løs på tre akkorder\"-punk, dette er lyden av fem herremenn som har dedikert sine beste år til å perfeksjonere den musikken de liker best.

Tekstene går fra det bent frem idiotiske i feks \"I Ain\'t Got No Job\" til mer substansielle saker, som \"Reaction Formation\" som tar for seg den psykologiske beskyttelsesmekanismen som gjør at folk går fra et ekstremt ytterpunkt til et annet: Om en kompis som gikk fra å være punkrocker til å joine Al-Quaida og om en annen som gikk fra å være en junkierockestjerne til å bli Scientolog.

Anti World Music rommer universets dypeste hemmelighet: Den er frastøtende og tiltrekkende på samme tid.

Kjøp billett »

3 kommentarer:

 1. 1.

  Kenneth Brun:

  21. January 2013, kl. 12:19

  Dette blir legendarisk!

 2. 2.

  bjoern bech:

  21. January 2013, kl. 20:52

  fy faen for et åndssvakt bandnavn

 3. 3.

Kommenter: