Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
8.juni | Chelsea Light Moving | Blå

Lørdag 8. juni:

CC:230+AVG/KL. 20:00/ID: 20

Chelsea Light Moving (US) + Baby In Vain (DK) + Toft/Westerhus

THURSTON MOORE (SONIC YOUTH) er på krigsstien igjen

Gamle rockere feeder best er vel ikke det vanligste ordtaket, men det fungerer tålig bra når vi skal omtale Thurston Moore (Sonic Youth) og hans nye eskapader med Chelsea Light Moving.

Moore har fått ferten av sagmugg og sammen med Samara Lubelski, John Moloney og Keith Wood fremstår Sonic Youth legenden mer vital og bråkete enn på lenge - akkurat slik vi liker det.

For noen måneder siden kom bandet med sin selvtitulerte førsteutgivelse på mektige Matador Records, et album som nok kommer til å bli nevnt på flere lister når dette året skal oppsummeres og live er de heller ikke noe å kjimse av der de flerrer opp gitarene i en (tidvis) kakafonisk maelstrøm.

Chelsea Light Moving er rått, lekent og rett på sak. En solid dose pønkete støyrock har vi alle godt av. Vi har slengt rundt oss med "møteplikt" stempelet på flere konserter tidligere, men nå altså. Møteplikt.

Kjøp billett »

Video:

Video:

Video:

Kommenter: