Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
8.mars | A Place To Bury Strangers + Heroes & Zeros | Blå

Fredag 8. mars:

MESTERMØTE!

CC:200+avg/KL. 20:00/ID: 20

A Place To Bury Strangers (US) + Heroes & Zeros

Norske og utenlandske rockemuskler møtes til duell på Blå!

HEROES & ZEROS
Heroes & Zeros tok norsk musikkbransje med storm da de startet opp i 2005. De vant Zoom, fikk flere Spellemannsnominasjoner og har siden den gang gjort over 200 konserter. De har turnert i Tyskland og USA med det kritikerroste albumet ”Simian Vices Modern Devices”, og etter det gav de ut albumet ”Ghostly Kisses” i 2011.

Heroes & Zeros presenterer storslagen, melodiøs rock. Det er lag på lag med lyder, og bandet har en lettkjennelig signatur. De blir av mange sett på som det fremste innen norsk rock, og er lovprist som liveband.

A PLACE TO BURY STRANGERS (US)
APTBS er et New York-basert noiserock band som ble dannet av Oliver Ackermann (gitar/vokal), Jono MOFO (bass) og Jay Space (trommer) i 2003. De liker å proklamere at de er ”the loudest band in New York” og leverer støyende og intense livekonserter på løpende bånd. Sammen med Heroes & Zeros kommer de til BLÅ å gi deg en kveld med kvalitetsrock og energiske liveopptredener!

Kjøp billett »

Kommenter: