Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
9.august | Øyanatt på Sukkerbiten | Blå

Torsdag 9. august:

SMUG.NO OG BLÅ PRESENTERER ØYANATT:

CC: 150/200/KL. 22:00/ID: 20

SUKKERBITEN: Disclosure (UK), Sei A (UK)

Etter en veldig trivelig festivaluke på Sukkerbiten i fjor, var det ingen tvil: Øyanatt måtte gjenoppstå med Sukkerbiten i 2012. Årets Sukkerbiten er tegnet av MMW Arkitekter og er blitt en skinnende hvit og buktende kontainerstruktur. Smug gleder seg over å kunne invitere til en uke med Øya-etterfester med noen av våre favorittartister og DJs akkurat nå. 

Dørene åpner kl 22:00. Det lønner seg å komme tidlig hvis du vil sikre deg billett og slippe kø. Forsalg på Billettservice.no (billetter vil prioriteres i køen).

 

DISCLOSURE (UK)
Disclosure er ikke bare en av Englands mest omtalte klubbnavn akkurat nå, de er også blant dem som kanskje best oppsummerer lyden av britisk klubbmusikk anno 2012. Howard og Guy Lawrence er brødreparet som kombinerer post-dubstep, UK bass, elektro, house og pop til et smittsomt og lett gjenkjennelig sound, som hører like godt hjemme på dansegulvet som på hjemmestereoen. BBC har allerede omtalt Disclosure som historiens første synthsuperstjerneduo som består av et brødrepar (med et mulig unntak for gode, gamle Sparks), og siden Disclosure-brødrene er opptatt av å levere konserteropplevelser utenom det vanlige, er det all grunn til å se frem til denne kvelden på Sukkerbiten. Brothers gonna work it out!

SEI A (UK)
Den skotske DJen og musikeren Sei A tilhører en ny generasjon britiske produsenter som med den største selvfølgelighet sørger for at den potente britiske basskulturen fusjonerer med god, gammeldags housemusikk. Sei A har allerede rukket å gi ut to album (det siste av dem på Tigas Turbo-label), i tillegg til remixer for M83, Booka Shade og Azari & III. Han har også skapt furore ved å levere modige og halseløse edits av Rolling Stones og Billie Holiday. Sei As DJ-sett er ensbetydende med dype, melodiske og veldig dansbare DJ-sett. 

Onsdag 8. august
PURITY RING (CAN)
KINDNESS DJ-SETT
DANIEL AVERY (UK)

Torsdag 9. august
DISCLOSURE (UK)
SEI A (UK)

Fredag 10. august
NITE JEWEL (US)
HOLY OTHER (UK)
FOALS DJ-SETT


Lørdag 11. august
LEMÂITRE (NO)
ALAN BRAXE (FR)

Presentert av Smug.no og BLÅ, i samarbeid med Nikon, WiMP og Øyafestivalen

Kjøp billett »

Kommenter: