Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
9.mai | Repulsion + Obliteration + Vampire | Blå

Torsdag 9. mai:

EN MØRKEBLÅ AFTEN:

CC:275+avg/KL. 20:00/ID: 20

Repulsion (US) + Obliteration + Vampire (S)

Repulsions betydning i metallundergrunnen er udiskutabel. Som en av de største inspirasjonskildene til band som Napalm Death og Carcass, har Repulsion turnèrt altfor, altfor lite.

2013 er året det blir en endring på det. Bandet har bekreftet flere festivaler neste år og nå også Oslo!

Uten Repulsion er det vanskelig å se for seg at vi hadde hatt noen form for ekstrem metall å snakke om, det vet dere godt. Kjenn deres besøkelsestid!

Første band ut denne kvelden er ingen ringere enn Obliteration. Det snakkes kanskje ikke så mye om ph-verdiene i vassdragene rundt på Kolbotn, men noen burde ta opp den debatten. Andelen god metall som kommer ut fra det middelklassehølet der gir ikke mening. Obliteration gryper inn til Oslo på det som trolig blir siste konserten i hovedstaden før de forhåpentligvis slipper plate i andre halvdel av 2013!

Bedre enn dette blir det ikke, så for å skape enda kjipere stemning har vi luket opp Tylden (ALTAAR, One Tail One Head) til å spille røtne mp3'er hele kvelden!

Kjøp billett »

Video:

En kommentar:

  1. 1.

    test3214:

    14. March 2013, kl. 23:19

    I like this site very much, Its a real nice spot to read and receive information. “Let not thy will roar, when thy power can but whisper.” by Thomas Fuller.

Kommenter: