Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
9.mars | Lise Karlsnes | Blå

Fredag 9. mars:

Blå og Ultimat Artist presenterer:

CC: 150/KL. 21:00/ID: 20

Lise Karlsnes + Minnie-Oh

Lise Karlsnes vant Norge som frontfigur i Briskeby. Høsten 2011 slipper hun sitt debutalbum og står foran et formidabelt comeback som artist. Hun skal snu landet på hodet med “Dance Or Die!

Lise Karlsnes opplevde massiv suksess som karismatisk front figur for Briskeby, ett band som satte dagsordenen når de først slo igjennom i Norge med deres legendariske opptreden på by:Larm 2001 i Bergen. Tre gull plater, fire Spellemannspriser, MTV nominasjon for 'Beste Skandinaviske Band', utallige hitsingler og utsolgte turneer i Europa senere, valgte bandet å takke for seg i 2007.

Innen den tid, hadde Lise's status, som en av de sterkeste norske front figurer noensinne, allerede etablert henne som et musikk- og moteikon. De seneste årene har hun delt tiden sin mellom Malmø, Oslo og London, der hun har samarbeidet med låtskrivere og produsenter på ulike prosjekter, designet en egen solbrille kolleksjon, frontet en internasjonal kampanje for Vero Moda, skrevet musikk til film og reklame, og deltatt i tv og radio produksjoner. Parallelt med dette har hun skrevet på materiale til hennes mye etterlengtede solo debut album.

Lise returnerte til Oslo i Januar 2011, for å spille inn sammen med Thomas Eirksen (Lars Vaular, Franz Ferdinand, Aliyah, Adam Tensta, The Saturdays) og er nå endelig klar til å vise oss. Lise starter 2012 med et fyrverkeri uten like. Med nytt band, nye moves, og ett energisk live show, vil ikke publikum vite hva som slo dem, og vil bli stående med kun en mulighet: Dance or Die!

Album slippes 3.februar 2012

Kjøp billett »

Kommenter: