Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
araabMUZIK | Blå

Onsdag 6. november:

Blå & Atomic presenterer:

180+AVG/KL. 21:00/ID: 20

araabMUZIK (US)

Konsert

Med sin trofaste New Era fitted cap og en robust og velbrukt MPC under armen, kommer araabMUZIK endelig til Norge og til Blå den 6. november.

De fleste som kjenner til Araabmuzik kom først over videoer av han på YouTube og ble fasinert over hans utrolige talent, der han med enorm presisjon og fart skaper musikken ene og alene med en MPC sampler. Amatør-filmede liveklipp har blitt sett flere millioner ganger, og det er ingen som kan måle seg med hans teknikk i dagens musikkbransje.

Selv om han har fått mye oppmerksomhet som live artist er det først og fremst som produsent han ser seg selv, og han har allerede rukket og jobbet med storheter som 50 Cent, Eminem, A$AP Rocky, Dipset, Young Jeezy, Ludacris, Azelia Banks, Skrillex og Øya aktuelle Danny Brown.

«Det er sjelden man ser så dedikerte musikere i dag, men han brenner for dette og har gjennom mange års iherdig trening kommet opp på et nivå han er så å si alene om. Det er imponerende i seg selv, men det har det også blitt enormt bra musikk av, så jeg gleder meg veldig til å få sett han live», sier Peer Osmundsvaag i Atomic AS.

Det er obligatorisk oppmøte denne kvelden, og du vil nok finne både nye og gamle musikkprodusenter stående å måpe blant publikum. Dette er en kveld du ikke vil gå glipp av!

http://www.araabmuzikmvp.com/
http://www.youtube.com/user/araabMUSIK
https://twitter.com/araabMUZIK ‎
www.soundcloud.com/araabmuzik
www.facebook.com/araabmuzik.page

Kjøp billett »

Kommenter: